tråkar

hejsan, kan säga att min uppdatering här inte varit så mycket den senaste tiden.
Har haft väldigt fullt upp med både, uppsatser , tal,prov i matte och fysik och massa shit så har inte helt enkelt orkat logga in här och skriva vad jag gör, eftersom det är så tråkigt och ointressant.

Men nu har jag tänkt blogga litegrann för just nu har vi imprincip inga läxor alls att göra. För en liten stund sedan så redovisade jag mitt tal om  Bamse. Gick riktigt bra faktiskt ,stammade inte en endaste gång ahah;)
I morse så var det som ett prov kan man säga , fast det var oförberett. Vi skulle skriva en hel uppsats om "jag som designer 2020" och det var jätte djupt och komplicerat.  Jag tycker egentligen att hela den där kursen är bara jobbig och flummig... Jag blev iallafall inte nöjd med min uppsats så jag hoppas att jag inte får dåligt betyg på grund av detta men sånt är livet.
   
Just nuu sitter jag inne i en av datasalarna på skolan och bloggar eftersom min syster tvingade mig att vänta på henne i 40 min. Blev inte så glad när jag fick höra den nyheten, eftersom jag redan hade slutat för 30 min sedan.
  
Ikväll så kommer jag inte att göra så mycket, men jag tror jag ska sätta mig och rita litegrann för det är våran andra läxa. Jag tycker personligen att den läxan är riktigt rolig för man får både träning och så behöver man inte tänka så mycket för det är just det jag behöver nu. Har fått nog av läxor som man måste vara djup och tänka riktigt mycket.

Amen ska nog sätta mig och vänta på min syster nu men har en bra dag allesammans 
puss på er sötnosar♥
 


RSS 2.0
RSS 2.0