a long time ago!

Hejsan igen det var ett tag sen jag var här inne på bloggen men det har varit ganska mycket så ibland hinner man inte skriva nått men hur som helst så ska jag börja om att skriva igen. Men nu så har ett nytt år kommit och det har hänt en hel del dåliga saker och en hel del bra saker. Vissa personer har förändrats och vissa är som de brukar vara. Det finns så många problem så inte kan lösas och det känns lite jobbigt och sånt , men vi får se hur det går.
  I helgen så har det också hänt vissa saker. Jag var med Ida och Erika och vi såg en jätte bra skräckfilm. Den heter "OUTPOST" den var ganska läskig för vissa saker känns som det har hänt på riktigt för det var en andra världskriget film och de är ju ganska så hemska men den var bra iallafall. 
   men jag önskar fortfarnde att det ska vara som förr då allting var så lätt. Nu känns det bara som det går neråt och det är inte kul. 

men ska kila nu har en bra kväll puss!=) 


banan med kolasås är mums

Idag så åkte jag som vanligt i Klutmark med Ida och Erika. Det var ganska kul men endå ganska så jobbigt för jag och Ida skulle lära Erika att åka. Jag själv tycker att det är jobbigt att lära folk saker för jag är inte så bra på det men Erika klarade ju sig endå ganska bra med våra metoder men hon ramlade ju en hel del men det gör ju alla när man ska åka snowboard. Men på kvällen så var jag och Erika med varann och vi åt en efterrätt som inte jag hade gjort på jätte länge. Det var banan med kolasås som var hur gott som helst. Om ni är bjuden till mig nån gång så kommer jag kanske bjuda er på det. VEM VET?=)

men nu ska jag sova Nattinatti =)
 

funny night!=)

Hejsan=)
idag så började skolan igen . Inte så kul kan jag säga. Jag kände mig lite trött och trög men annars så funkade det okej.
  Men om en liten stund så ska jag göra nått helt annat. Jag ska åka skridskor med Ida och Erika och vi kommer att rocka fett säger vi som... skoja ba. Jag är inte direkt en skridskor åkare men jag hoppas att det ska funka lika bra endå.
  Sen efter den lilla rundturen på isen så måste man ju självklart se hockeyn som böjar klockan 7 tror jag! det är skellefte-färjestad !=)

Men ha en bra kväll allihopa!=)<3
puss hej


En vanlig dag!=)

Hejsan igen!=)
idag så har jag ännu en gång varit i kb. Jag vet inte hur mycket mer jag ska säga om det men jag åkte med Erika , Signe och Ida. Men fjortisStoffe och Olov var också där men det åkte inte hela tiden med oss men nästan. Jag kom förestten lite senare till Kb för att igentligen så skulle jag gå på stan med Cicci och Stoffe men det gick inte för Cicci skulle vila hela dagen för hon har så ont i sin arm som hon bröt igår kväll.!;S
Ganska tragiskt men nu ska jag inte skriva så mycke mer. Det blir bara jobbigt att läsa det då.=)

Hejsvejs på er=)

photo by Cicci


Rakluggen är klippt av cicci <3=)


bra dag men en hemsk krasch:S

Idag så for jag och Cicci till Klutmark för att åka snowboard och det var ju självklart skoj!;)
  Vi kom dit ungifär klockan halv 12 och då hade det endå kommit en hel del folk. Bla så var Ida och Erika där och åkte blades. Lite senare så kom Stoffe dit och åkte men han var rätt så sur på Cicci för nånting. Minns inte rikitigt var det var men hur som helst så blev det vänner efter ett tags åkande och då var han med jag och Ciccci. Jag och Cicci gjorde en hel del pinsamma saker men det var endå skoj för vi skrattade endå efter det men vi åkte , åkte och åkte och det var kul men vid halv 4 så kom Ciccis pappa och hämtade oss och då ville Ciccis visa hur bra hon var på att hoppa för det var hon också och det gick hennes pappa med på såklart. Jag och Stoffe följde också med för att hoppa men då när Ciccis hade gjort ett snyggt hopp så landade hon på nått konstigt sätt och så tog hon emot sig med händerna och hon bröt typ handleden:S:S jag skyndade mig ner till Cicci och frågade det hur om det gick bra och allt och sen så började jag nästan grina för det såg så hemskt ut och det gjorde ju Ciccci också såklart men det posetiva med det var att hon skrattade mer än hon grät så det var ju bra men vi for hem efter det.

Men kolla gärna på de här bilderna det är lite från dagen och nån bild på ciccis handled hur den såg ut efter "kraschen"
kolla skillnaden?:O:O




movienight=)

Hejsvejs!=)
idag så har jag inte gjort så mycket så jag vet inte heller vad jag ska skriva men om ett tag så ska jag vara med Erika och vi ska se filmen "disturbia" den är typ läskig om du frågar mig.
 Men det finns inte så mycket mer att skriva men imorron så hoppas jag att det blir bättre väder. Att det blir varmare alltså för idag så är det ungifär -14 och det är inte så kul för du kan man inte vara ute utan att man fryser nånstans.
 
Men har en bra dag allihopa!=)
byebye=)

Isdagen i kb

Hola!
idag var jag i kb med Erika och Ida. Vi kom dit vid 12 nån gång och det var Iskallt ute :S
Dessutom så var det inte så bra backe heller för det var ganska halkigt när man åkte. På vissa ställen så var det isfläckar så man kunde glida en bra bit som jag och Ida gjorde tex. Men ibland var det kul att åka. Speciellt i skogen för då var det inte så halkigt tyckte jag iallafall men vi var där hela dagen och vi gick in ganska ofta för det var så kallt. Jag gjorde det mest för jag hade inte så bra vantar som alla andra hade men det gick bra endå. Men Mari och Sofie var också och det var ju också kul för det är också snälla.

Men ikväll så ska jag på bio med Ida och Erika och vi ska se filmen "allt flyter" det tror jag är jätte rolig eller det ser då ut som det. :} Men hare så länge

SHAOW=)

Här är några bilder i kb

STEN!


Nyårsafton Kram,Kyss,Kiss

Nyårsaftonen började med att jag och Cicci åt hos mig. Lite senare så for vi till stan med eve  för vi skulle bara köpa godis och sånt men sen så gick vi hem. Efter det så kom Erika och då pratade vi , dansade , tog bilder och en massa andra skojiga saker. Men det var inte lika kul som när vi var ute vid 12 slaget. Då Kramades vi och jag fick en nyårskyss av min älskade Cicci:]. Vi skrek och kollade det på raketer och allt möjligt. Efter nån timma så for vi hem och påvägen hem så såg vi en hel del fullgubbar och speciellt två stycken som var lite udda. En av dem gick med vinglande ben och halkade flera , flera gånger. Han var så rolig att jag och Cicci pissade på oss men det gjorde inte Erika. Hon kunde hålla sig. Men en liten stund efter det så såg vi en annan gubbe som hade långt hår , En riddardräkt och ett svärd. Han sprang med stora kliv och vinkade och han var också hur rolig som helst.
  Senare på kvällen for vi till Erika och gjorde saker och sen så somnade vi vid 4 tiden och vaknade vid 11 =) ;)

Det var min nyårs afton! =) Vet inte hur din nyårsafton var men jag kan garantera att den inte var bättre än vår!;)HAHA

Här är bildbevis på en skojig kväll!


C I C C I  E R I K A <3                                                                                                    


O U T S I D E 12














RSS 2.0
RSS 2.0