Äntilgen komfrimerad!!=D

ÄNTILGEN KOMFRIMEEEERRAAAD! jag har fortfarande inte fått in det i skallen att jag aldrig behöver tänka på några som helst steg eller gudtjänster eller nånting. Jag kan nu lugnt andas och veta att jag inte behöver sjunga opera i kyrkan nå mer för det är det man oftast gör känns det som. Dessutom så får man en massa presenter och pengar och uppskattad.  
  Jag tycker att det här är roligare än att fylla år nästan. För nu känner man sig stolt över sig själv. Att man har kämpat för att få nått och det tycker jag är bra. Hur som helst så var det där fruktansvärt nervöst och pirrigt på samma gång. Men efter ett tag kom det över och jag tycker att det där gick ganska fort. Allting bara for förbi liksom. Efter allting i kyrkan så for jag och mina släktingar till sörbölekyrkan och firade min komfrimation. Vi åt , skrattade och pratade. Det är så roligt att vara med min släkt för alla är så roliga och pratglada , iallafall när vi är alla samlade.
Som present så fick jag blommor , örhängen , pengar , kors , massa kort m.m
Jag blev då åtminstonde nöjd med dem ! :D

TACK FÖR ALLT KOMMER MINNAS DENNA DAG OCH STUND I KOMFAN HAHA <3! :(
KOMFRIMATION 09


NI äger <3<3


En resa som var värt det!

igår så var jag , ida , erika , sofie och många andra till umeå. Vi var dit med söder eftersom vi hade jobbat på night flight så fick vi ett erbjudande att fara till umeå nästan gratis. Vi behövde bara betala 100 kr och då ingick bussresa, laserdom. mat , bio. Det var värt det för alltsammans skulle kosta ungifär 600. 
    Hur som helst så kom vi fram till umeå efter en lång resa. Dagen började med att vi fick spela ett spel som hette laserdom. Jag hade inte en aning om vad det var men det är nått spel då man ska springa runt och skjuta varann. Det är som typ CS. I början så dog jag inprincip hela tiden men 
   efter ett tag så gick det ganska bra. Faktiskt så har jag aldrig kört roligare spel så det var väldigt skoj tyckte jag. Efter det så gick vi på stan och shoppade. Jag och erika gick själva på stan och felicia , ida och sofie gick med varann. Man kan itne alltid gå på stan tillsammans och ibland kan det också vara bra att man går på stan i små grupper.
    Innan vi skulle gå till en restaurang och äta så gick vi in på världens coolaste butik. Jag har faktiskt aldrig sett nån coolare butik än det. Den heter Monki. Jag tyckte affären var så cool att jag var tvungen att köpa nått därifrån som ett minne. Jag , Ida och erika köpte hårband som man har tvärs över huvudet. Hårbanden var jätte coola och likaså butiken så vi köpte hårbanden och jag köpte ett grått men jag ska köpa mer såna band sen när jag är i umeå.
    Efter det så åt vi och sen så såg vi en jätte bra film på bio. 17again som var jätte bra för att Zac Efron är med och han är så snygg men nu orkar jag inte skriva mer men
pusshej<3<3
coolaste butiken   ÄGER<3              that`s me!


Vi är då riktiga shoppinggirls men jag kan lägga till att ni äger stenhårt! ;) <3<3<3<3

Ica maxi med lek och svett

Heej bloggen! Äntligen kan man vara ute och känna den ljuva doften av vår. Nu får man verkligen vårkänsla. Att känna den varma solen i ansiktet och se de platta gröngula gräset som håller på att komma fram från vintertäcket. Då vet man att våren är här. Det känns skönt att kunna cykla på asfalt gemföresevis med den jobbiga kalla snön.
  Ni kan väll medge om att det är jobbigt att cykla långa sträckor som att cykla till ica maxi och tillbacks. Det gjorde jag , emeliaa och iidaa och vi är riktigt stolta över det. Efter den långa turen med motvind och kyla kom vi äntligen fram till ica maxi och då började vi nästan direkt plocka godis från godishyllan och efter det så åt vi french hotdog. På vägen hem kom  vi nästan vilse för morön är ganska så stort så man virra lätt bort sig där. Hur som helst så hittade vi en liten lekpark där och emelia berättade att åka  ruschkanan är en upplevelse och det var det verkligen. För att inte glömma den lekparken så tog vi bilder på den också och då måste ju vi vara med för annars blir det inget minne. Ett minne som man aldrig glömmer för det var helt galet och roligt på samma gång.

iiidaa och emeliiaa ni är både galna och braa på samma gång <3<3<33<3<3 :)

Ett <3 av kiss! HAHAHAHHAAH  bara så ni vet så äre ida som har gjrot det :D :D :D


godis och halstabbletter

btw R.I.P markus johansson !

...

än en gång är jag sjuk.Sitter här min snygga svarta t-shirt och shorts medans jag skriver och har en fruktansvärd huvudvärk. Jag har varit det varenda gång som det är lov. Nu är jag jätte förskyld och trött. Jag hatar det för jag har nästan ingen smak i munnen och jättesnuvig men jag får hoppas att det går över för jag vill inte vara sjuk nu. Speciellt nu när lovet snart är över. Dessutom så har jag lovat mig själv att aldrig vara hemma från skolan en enda dag i 8:an åtminstonde för jag har än så länge hållit det så jag hoppas att jag inte är sjuk tills dess. Hur som helst så orkar jag itne skriva mer för nu ska jag gå och hämta en film att titta på och bara ta det lugnt. Hoppas jag är frisk imorron så jag kan börja träna igen och allting men pusshej 

E + E = bilder

HEJ IGEN! ;D
Idag så var jag och meela på stan. Jag skulle handla en present till min stora syster som fyller 17 år imorron. Grattis i förskott till henne iallafall. Hur som helst så provade vi också kläder på gina och kollade litegrann på bikinisar. Men efter ett tag så blev vi less på stan så vi kom bort från allt och satte oss vid älven och bara liksom levde. OJJ! :D
  Aja  vi tog lite normala bilder och Onormala bilder på varann. Sen så kom emelia på att vi kunde gå till ett antal stenrör som låg en bit bort från bänken där vi satt. Det var lite besvärligt att ta sig dit för det var jätte gäggigt och blött. Men vi kom fram till rören och då började vi ta kort på varann. Som sagt så är vi inte alltid serriösa när vi tar bilder på varann ibland kan det bli FÖR MYCKET. Men många av bilderna blev bra och jag tänkte att ni skulle kunna få unna er åt dem om ni har tråkigt. Det kan man ha ibland så ni kan glädja er åt dessa bilder och kanske får lite vårkänsla i er för det är ju som sagt våren börjar närma sig.!=) :D
amen ha en bra kväll alla pusshej<3<3 :D











EMELIA MARKLUND DU ÄGER :D <3<3<33

Duktiga tjejer ska vi vara!=)

hejsan allihopa!=)
idag så har jag varit i skolan, vilket inte är så ovanligt. När vi var på skolan skulle vi redovisa vårat skyltfönster som vi har jobbade med igår. Jag arbetade med ida och cicci och vårat arbete blev jätte bra tycker jag iallafall.
 hur som helst så har vi också varit en sväng in till stan och ställa några frågor om företag och sånt. Det gick förestten jätte bra!=)
  Om en liten stund så ska jag och cicci vara lite duktiga. Vi ska fara ut och springa men frågan är hur det går för jag har hur dålig kondition som helst men aja vi får se hur det går den här gången då.!

hare så bra alla pusshej<3

haha det här är vårat snygga skyltfönster!! pretty cool huh? :D :D :D :D <3



Snacka om spårad dag!:)

Den här veckan har vi inga vanliga lektioner eftersom vi har temaveckan , vilket inte är så roligt. Det handlar om FLFF - förretag samt för framtiden. Vi har fått höra en föreläsning om marknadsföring och vi har fått söka ett jobb som inte är på riktigt , starta en egen marknadsföring , fara till stan och kolla på några skyltfönster och göra ett eget skyltfönster. På eftermiddagen hade vi ett tags paus och hade badminton istället. Jag tycker det är jätte skoj , men jag kan inte påstå att jag är bra på det bara för att jag tycker det är roligt. Jag höll nästan på att kissa ner mig när vi körde det. Snacka om skoj.
  Efter skolan följde jag cicci, ida och julia till stan och handlade två  tröjor samt en macka på subway. Efter typ 1/3 av mackan blev jag mätt men det gjorde ingenting för jag tvingade i mig den endå.  
  Snacka om att jag och cicci spårade i omklänningsrummen och på toan vid ICA! :O
Cicci du ska veta att jag har saknat dig så otroligt mycket. Vi hade aldrig några ledsna stunder. Allt var glädje. jag önskar att det kan bli som förr. 
  saknar alla stunder och minnen med dig hoppas det kan bli som förr<3<3<333<3<3<3  !




saknar dig Cicci så otroligt mycket <3<3<3 ;S;S
I never , never , never forget somone like you and I always stand by
your side. Memories I never forget ;S !
Don`t leave me alone:S!<333


seriöst det var en nödsituatioN!;D
mobba inte mig för det men som alla vet så
är jag´inte som alla andra! I`m my self
I hope everybody understand that and accept it!:)
det här kan jag kalla spårat!;D


lördagkvällen 040409

Hejsan allihopa!=)
sitter och lyssnar på miley cyrus "the climb" den är så himla bra. Men ikväll så ska jag nog bara ta det lugnt och göra lite läxa som vi har. Jag orkar aldrig göra läxa annat än på helgerna men igentligen vill jag inte göra den då heller men man måste ju. 
men nu ska jag äta men vi ses guys! ;P
pusshej!#

new hairstyle!=)



HAhhahah ni vet ju redan hur det såg ut tidigare men nu ser det ut såhär!!=)

godisgrisarna! ;D

idag var det sista dagen på praoveckan. Tråkigt men endå underbart , för att det har varit hur jobbigt som helst att diska , tvätta , sopa , osvosv. Samtidigt så har det varit roligt för jag har fått lära känna alla frisörerna där och det har varit jätte snälla osv. Och inte nog med det , jag är nämligen också fått en gratis klippning av Hedivig. Snäll som hon är så klippte hon raklugg , lite uppklippt och topparna. Själv blev jag ganska nöjd med resultatet men jag har ju haft den här frisyren tidigare så det var inga stora konsitgheter med det. Efter så kallade "jobbet" så cyklade jag hem med emelia i telefonen. Jag kom hem och åt middag och for direkt till emelia. Ida var redan där och erika kom dit lite senare. Vi har kollat på tv och haft skojsigt med lite godis i munnen.
  Nu sitter jag i emelias vardagsrum och skriver medans de andra ser på tv och fixar håret eller nått. Hela gänget ska sova hos meela och man vet aldrig vad såna som vi kan hitta på. Kanske vi går till dig ! HAHHAHA skoja men nu så orkar jag inte skriva mer för jag har ont i händerna men vi ses

pusshej#

Sjuk!

hej!=)
idag så är jag sängliggande. Jag är sjuk iallafall. Jag har varit skittrött och ont i huvudet hela dagen.
  Men imorron ska jag se till att bli bättre. Men nu är snart praoveckan över. Jag tyclker det känns lite sorgligt  men samtidigt skönt för jag har alltid varit helt slut efter jobbar dagarna. 
  Dessutom så har vi läxa att göra. Boken om mig som jag hatar att skriva för jag vet aldrig vad jag ska skriva men jag måste skriva idag och imorron så jag har gjort bort det.!=)

men nu ska jag gå pusshej;D

RSS 2.0
RSS 2.0