PDOL 2011

sitter här i soffan i pyjamas och tittar på bilder från går kvällen. En riktigt trevlig kväll med ett sjukt härligt gäng.
Vi började kring 6 och då var det jag,matilda,eve,linnea,fanny, wing wing. kring 7 kom också klara ,hanna,felicia och karro och sen drog vi till grannana och då kom ida och signe också.
Såg veronica maggio och gick omkring på pdol. Discotält karusseller och allt möjligt blev det.
kung var det iallafall och den kvällen läggs på minnet glömmer de aldrig.

tack alla underbara för kvällen










Lördag 30/7

hejhej
har inte bloggat på hela sommaren men jag har helt enkelt inte orkat. Jag är kanske inte den bästa bloggaren men jag tycker inte heller det är så speciellt roligt och skriva om imprincip samma händelser hela tiden för jag har inte gjort så speciella saker i sommar. Festat , bada , solat , jobbat på kyrkholmen, umgåtts med vännner och familj , sovit. Det är sånt jag har gjort under den här sommaren 2011.

Just nu sitter jag hemma hos min pappa med min syster i handduksturban och ett glas vatten i min hand, medans jag skriver här mitt första inlägg den här sommaren. Ikväll så blir det pdol med brudarna. Jag hoppas och jag tror att det här kommer bli en kväll att minnas.

Nu hade jag tänkt fortsätta mitt tvtittande och kanske lägga mig ute och sola en stund för det ser ut att bli bättre väder nu

puss

RSS 2.0
RSS 2.0