PINSAMT men kul

idag åkte jag , mamma och min syster iväg till umeå för att shoppa julklappar. Det var inte direkt det roligaste i mitt liv att stiga upp en tidig tisdagsmorgon alltså klockan 9 för att göra sig klar för en umefärd. Men som mamma brukar säga "sånt är livet" det är ju lite orättvist ibland men som tur var så fick jag sova påvägen dit och  det var soft. hur som helst så åt vi lunch på subway och det som är så jävla göött.
Sedan så fick jag och ewe springa runt i alla affärer och kolla på massa kläder och julklappar som vi önskade oss. Det var jätte kul för jag har vet att jag kommer få ett par jätte fina byxor och massa andra fina saker. JAG LÄNGTAR(A)
btw så skämde jag ut mig på en affär som heter insperation. Jag stod och kollade på  massa saker och så kollade jag på en jätte fina skålar och muggar. men när jag skulle resa mig upp så råkade jag dunka skallen i en bänk som hängde ovanför mig. den började vicka jätte mycket och på den stod det massa muggar och skålar. En skål och en mugg for på golvet med en duns och massa glassplitter flög överallt.
Seriöst alla som stod därinne kollade på mig jätte länge och det första jag sa när jag gjorde det var "OPPS" jag sa det jätte högt så alla hörde och då hörde jag också att jätte många börja skratta och fnittra åt mig. Speciellt mina syrra. Hon stod en bit ifrån mig och gapskrattade. Jag blev utskrattad. Men det är inget ovanligt för det där var inte första gången och jag kan lova er att det kommer inte bli sista gången heller.
Men hur som helst så gick jag därifrån med snabba steg och jag sa till mamma att dit ska jag aldrig gå igen för då lär jag riva sönder hela butiken. HEHEH =)k

Men nu börjar klockan bli mycket jag orkar inte vara vaken längre
BTW jag har inte gratis längre men ska försöka fixa det imorron

puusssss

måndag

jahapp då var det julafton snart igen på torsdag är det den stora dagen som man längtar till varenda år. Men min jul blir lite annolunda i år eftersom vi ska typ börja flytta nu osv. så snart bor jag på ett helt annat ställe i en helt ny lägenhet och ett helt nytt rum. Får hoppas att det blir som vi hade tänkt oss men man vet ju aldrig.

hur som helst så ska jag snart dra till ida och vara med massa folk. igentligen skulle jag vara med dom och köra laserdom men jag hann inte och orkade inte så jag ska vara med dom nu istället.

Men ska börja fara nu men vi ses

pusssssssssss

boschen

hejsan
igår kväll drog jag till östanbäck för att vara med mina släktingar som bor här. Vi gjorde inte så mycket igår men vi käka massa godis såg tv osv. Dessutom så är min morbror inte lugn på att elda:O det är helt sjukt varmt här inne i rummet där jag bor. jag behöver då inte vara orolig att frysa här inne så det är ju bra. Men idag så vaknade jag klockan halv 11 och vi ska baka , klä julgranen , åka skoter , färga min mosters hår, så ska jag typ gå ut och gå en sväng och se på saker. Nu förstår jag hur det känns för dom som bor i boschen hahah;) ganska kul endå
men det känns ganska tomt att inte kunna vara med sina syskon. att man är helt själv för det brukar jag aldrig vara.
men om man tänker efter så ärdet inte SÅ illa. jag saknar också deras hund tina som de har haft enda sen jag föddes det var den finaste och snällaste hunden någonsin. men den 9 maj var det tvungna att ta bort den:S snyft
igår var jag så trött att jag skratta åt precis allting.Jag tror att de tyckte jag var jätte jobbig som gjorde det eller det måste dom har tyckt för jag skrattade verkligen hela hela tiden. Jag kunde inte vara tyst. Fast det värSTA är att det göra jag i vanliga fall också=)
men ikväll ska vi nog göra lite roligare saker trorja så det blir nog bra.


AMEN SKA DRA NU MEN SMS:a med mig!!!

puss

ÄNTLIGEN!!=)

Yeees äntligen jullov i torsdags hade vi julfest och på dagen såg vi love actually. det var en ganska chill dag på dagen. På kvällen var det julshow och då skulle 9:orna ordna det. Jag , matilda,emelia,ida , signe , cicci , erika och labben gick en modevisning. Jag och matilda var töntar och bönder och det var as kul. Sen så fick vi se några killar som dansade utan tröjor.
det var ganska nice , många hade väldigt snygga magar och snygg kropp hehe :]
Men att dansa och allting var jätte kul och det var den roligaste julshowen av dom alla.HELT KLART!

men nu är det jullov ,kan fortfarande inte fatta det.nu ska man bara chilla och ha roligt. snart är det också julafton är så sjukt peppad.

GOODBYE SCHOOL HELLO JULLOV!! :D




Måndag



Då var det skola igen , inte så kul jag är så otroligt skoltrött. Man palla inte skola nu. NU vill man ha JUUULLOV!
fast det får vi nästa vecka men tills dess så ska man försöka stå ut. Inte så mycket skola idag. Vi har mest fått tillbacks alla prov och uppgifter. På engelska nationella vill jag inte ge nån kommentar till. Det gick inte så bra men på svenskan fick jag nästan MVG(A) ganska stolt för jag blev nöjd med den.

Men ikväll blir det att fixa brödförsäljning och färga mitt hår =)

Dessutom så fick jag med mig två stora kartonger hem fullt med salami som jag ska dela ut imorron.
 
ni må hare gött
puss


söndag

jahapp då vare skola imorron , fy fan jag är inte så peppad är så otroligt skoltrött. Som tur så är det snart jullov
HUr som helst så bakar jag och eve knäck , pepparkakor och ischoklad nu snart ska vi baka lussebullar! GOTT!!
fast jag bakar inte så mycket , jag går mest runt och smygäter av smetarna. eve blev inte så glad när jag gjorde det men jag kan inte rå för att det är gott.

Igår så var jag och erika med varann för typ första gången på 1000 år. Vi har typ inte varit med varannn på jätte länge så det var dags nu. Vi hyrde en film som heter nått med lyser stjärnorna. kom inte ihåg vad den hette men efter det så pratade vi i flera timmar och dansade till låtarna på radion (A)

ikväll blire att vara med Eve och Linnea vi ska typ baka eller nånting skojsigt!=)

HARE GÖTT PUSS!

lördag!=)

Idag har jag varit med min syrra evelina på stan. Det är inte direkt varje dag jag och just hon brukar gå på stan. Men idag gjorde vi det. Vi köpte smink och jag kollade på massa klänningar som jag ska ha på julafton. Jag hittade faktiskt en som jag blev kär i. Den var jätte fin. Men mycket mer ska jag inte avslöja för den får ni se när jag har köpt den.;)

ikväll blir det nog att vara med massa kompisar
hare gött

Dagens inköp
fondation 119kr
mascara 99kr
ögonfransböjare 29.90kr
H`M




MUSIK

musik är det bästa som finns. Bra musik kan beskriva mer än 1000 ord brukar man säga.
jag kan inte koncentrera mig lika bra om jag inte lyssnar på musik. Musik kan man lyssna på både om man är riktigt glad eller riktigt ledsen. De funkar lika bra med båda



Torsdag

Idag har jag varit som vanligt på sunnanåskolan. Barnen är som vanligt jätte roliga att vara med och prata med. Många av dem är busiga och många är helt GALNA! ;O Men det har inte hänt nått speciellt idag. Jag och ida var bland annat på dallas och åt lunch. Vi tog var sitt skrov och det var AS GOTT! Det är då mycket mycket bättre än maten som man får på skolan.

Ikväll blire nog att ja ska vara med ida och vi ska äta pepparkaksdeg och göra massa roliga saker ! (A)

Hare gött puss♥


Bild bomb! =)

Eftersom det var så länge sedan jag blogga tänkte jag läga in lite bilder bara fö skoj skull!

Både gamla och nya(A)
09

   
     

  
 
    
 
08
      
 
     
        
   07
 ¨
         
   06
  (  





En person jag saknar
miss you
      06

     07 - 09


Jag som fotograf










jag hade lite tråkigt men nu ska jag sova sova sova sova sova ;D
hare gött


Onsdag

Hejsan! =)
idag har jag varit på sunnanåskolan och praoat. eller jag har varit där både måndag , tisdag och så idag. I början var barnen väldigt blyga men redan på första dagen började de vara med mig och babbla på massa. Alla dagar på rasterna har barnen hoppa på jag och ida och försökt döda oss. NU MENAR JAG DET!! :O
De är helt crazy och de värsta är att alla killar är starkare än mig , jag blir typ rädd för dem för de är jätte stora och starka och de trycker ner jag och ida i snön och snö mular oss. Men vi kan brotta ner dem också , det har vi gjort många gånger och det är jätte kul.
  Hur som helst så vill jag inte att den här veckan ska ta slut. Jag tycker det har varit hur kul som helst och alla barnen är så gulliga.

Aja ikväll blir det nog att se på true blood och scrubs. SEN SÅ SKA JAG SOOOOVAAAA!! 
Är helt slut efter den här dagen för imorron måste jag typ sitta och rita massa teckningar till barnen och så ska jag och ida ladda för en fight som vi ska hålla i med dem AHHAAH ! =)

aja  hare gött!


RSS 2.0
RSS 2.0