måndag

sitter på historian och just skrivit klart mitt sista svar på en fråga.
Nästa vecka ska vi ha ett seminarium där vi ska diskutera olika ämnen om detta.
Jag är typ ändå nervös för jag gillar inte och säga mina åsikter runt ett bord där det sitter massa okända och bedömmer hur jag reflekterar. Så sitter läraren och lyssnar med.
Tycker bara det är obehagligt men aja, kommer då gå dit och göra det även om det är jobbigt.

Ska alldeles strax cykla hem och käka lunch och plugga lite till kemiprovet som vi har lite senare idag.
Hoppas det går bra iallafall men jag känner mig ganska säker på det så vi får hoppas att rätt frågor kommer på provet. När jag kommer hem efter det typ ska jag ta en powernap, guud så skönt har inte sovit så mycket inatt så.

aja puss


söndag

Ska alldeles strax äta middag här, lax i ugn med potatis.
Det är faktiskt en av mina favoriträtter, är så sjukt gott och nyttigt skadar inte.
Den här dagen kanske jag ska sätta som 3 punkter och ledsen gubbe.
Dels för att det är skola imorgon och 3 prov att plugga till och dels för att min utseende inte heller är på min sida.
Fett äckligt hår i en knut och absolut inget smink.
Önskar verkligen att ingen kommer att se mig för då skulle det bryta ihop. HAHA

Aja nu orkar jag inte skriva nå mer hare gött puss



En bild på östanbäck från förra vintern är det som erbjuds

från i fredags

Sitter vid min moster och morbrors kamera och skriver ett snabbt inlägg här innan jag ska måla naglarna och plugga kemi.
Kom hit till östanbäck igår på morgon.
Var inte så super taggad på att stiga upp ur sängen klockan halv 11 när jag hade varit vaken till 4 natten från fredag till lördag.
Klassfesten var ju då hemma hos ida, riktigt lyckad kväll blev det med dans, skratt och lekar. Även lite fyllemat men det är alltid gott.

Det enda som var lite negtivt med kvällen var att det blev strul med skjusen så jag,hanna och klara fick oss inte hem. Vi började t.o.m gå hem från ida som bor i kåge till skellefteå. Jag förstod inte riktigt vad som hände men vi hann gå riktigt långt tills min syster kom och hämta upp oss. Det blev också därför som jag kom i säng sent.



Min fråga är vad jag gjorde?????

polotröjan

tjuvtittade lite i min mammas garderob igår och hittade en jätte fin polotröja.
Det är ju riktigt inne med 60-tals stuk i år och polotröjan är så klart en av dem.
Personligen så tycker jag det är väldigt skönt och mysigt och ha på sig tröjor som täcker halsen när vintern och kylan kommer, så det är alldeles utmärkt att ta på sig en sådan tröja.

Hade faktiskt tänkt att investera sen polotröja när jag får nästa studiebidrag men nu kanske mina planer ändras och jag handlar något annat snygg som kan hängas in i garderoben.

här kommer en bild på min "älskling"
puss


Torsdag

Idag så var det dans då,.... IGEN förra året hade vi också dans vilket många lyckligtvis fick skippa. Såklart så ska vi vara ett undantag och måste göra det iallafall.
 Kändes också väldigt jobbigt eftersom jag försovde mig och skulle duscha, sminka mig och klä mig. Som tur är att jag blir väldigt snabb på och göra mig klar när jag är stressad så jag var klar efter en ½timma och då hade jag hunnit göra allt det där.

Jag slutade klockan 20 i 12, då gick jag och julia till balder och åt lunch och sen for jag hem och tog en powernap. Vaknade och sen har jag pluggat lite kemi.

Fick tillbacks min kära mobil igår så nu håller jag på att ladda ner lite låtar till den.
Lite 90-tals klassiker och ny fräsch musik blir det.
Tidigare så har jag haft en stenåldersmobil som inte har några som helst funktioner, man kan bara smsa och ringa med den typ..


Ska dra nu hare gött puss


.


DAMN DAMN DAMN!




Den här dagen har varit seg, jobbig och min tanke att stiga upp ur sängen imorse kändes precis som rubriken.
Hade egentligen tänkt och plugga lite kemi ikväll eftersom vi har fått veta att vi har 3 prov nästa vecka så det är lika bra och börja redan nu. Idag känns allting så sjukt jobbig och jag mår piss så det blir nog att prioritera datorn tror jag, hehe.

lyssna och njut puss hej<3

Subway och mys

Har tagit över Klaras dator litegrann hehe, Hanna , klara och jag har nyss varit på subway och tryckt en chicken terijaky macka, hur gott som helst. Nu så sitter vi i klaras säng och lyssnar på härlig musik från avril lavinges album. Snart ska vi dra oss till balder och ha Kemi sen till kaplan och ha engelska.
Aja nu ska jag inte skriva nå mer
hare gött sötnosar puss

14-11-11

Hello readers!
Känner mig inte så pigg idag kan man säga, somnade halv 1 igår och vaknade klockan 7 så jag har inte sovit så många timmar, det blir nog att ta en powernap när jag kommer hem idag.
Nu så sitter jag med min historiabok i knäet och ska strax börja skriva en uppgift som vi har fått.
Medans jag väntar på att få den så tänkte jag att jag skulle snabbt skriva ett inlägg på bloggen.

I helgen så har det inte hänt så jätte mycket, i fredags så firade vi Hanna med tårta och party.
Riktigt kul var det iallafall när vi var i Hannas källare. Sedan när vi for till en annan fest så började jag må riktigt dåligt. Det kändes verkligen som jag skulle spy men jag gjorde inte det som tur var. Iställer så hämtade min syrra mig och när jag kom hem så blev jag bättre. Jag bokstavligt talat hatar att spy så det var bara turen att jag inte gjorde det.

På lördagen hade jag filmkväll hemma och såg bad teacher och åt Ben and Jerry's Phish food.

Här kommer 2 bilder från i fredags

puss


11-11-11

Idag kände jag att jag måste skriva ett inlägg, tycker om rubriken så himla mycket att det är 11-11-11.
Nästa år är sista gången som jag kommer uppleva det för sen får vi vänta ytterligare 100 år innan nästa och då är jag förmodligen inte vid livet hah.

Idag så har vi 3 lektioner och vi har redan haft en av dem.
Ikväl ser jag mycket framemot för då ska vi fira vårat gulliga födelsedagsbarn som blir 17 år hon med.
Det blir fiestas och bailar hoppas jag och sen så vet man aldrig om det blir några mer överaskningar.



lägger in lite bilder på brudarna från stockholm i augusti, vill verkligen tillbacks dit för all shopping ,grönan ,plankstek , värmen framförallt.
Nu ska vi äta jag är vrålhungrig
puss




Torsdag

Kan inte förstå att det är redan torsdag, nyss var det ju måndag?
Jag tycker iallafall att de här veckodagarna bara går fortare och fortare. Fast det är som sagt inget negativt för ju fortare det går, desto fortare blir det jullov.
  Idag så har vi bara haft två lektioner, eller 1 normal lektioen, Svenska lektionerna kan jag inte precis kalla normala för då kan vi sitta vid datorn och kolla fb eller skriva ett inlägg som detta på bloggen. 
  Idag ska jag även söka lite jobb överallt, känner verkligen att jag måste få inte lite extra cash för jag hinner knappt göra något så är studiebidraget gone forever.
Jag hoppas bara att jag får ett jobb nu för det är ju inte 100% säkert men man kan alltid chansa.


Ska gå och ringa mamma nu
puss hare gött♥


Tisdag

Idag hade vi kemi direkt på morgonen, sen hade vi gympa där vi körde friskis och svettis och efteråt så hade vi en jobbig engelska lektion. Det är kanske inte det att vi får jobba så mycket på lektionerna, det som är jobbigt är att den är så onödig för vi inte gör någonting vi sitter nästan bara. Sen så är man dessutom helt slut efter en gympalektion.

När jag kom hem var jag som vanligt jätte hungrig så då gjorde jag några mackor och ett glas vatten. Sen la jag mig i soffan och såg lite på top modell och då slumrade jag till och vaknade inte förän 1½ timma senare.
  Ställde mig och gjorde en vegetarisk risotto, skyndade mig och äta och cyklade till mammas skola och skrev klart min loggbok.

Känns väldigt skönt att har gjort bort den, så nu sitter jag och ser modelljakten som Kenza Zouiten är ledare för.
Har faktiskt inte riktigt följt det men jag kände att jag måste kolla vad det var för något för att jag hade för mig att det skulle vara som top modell som tyra håller i fast i Sverige men jag tror det finns några skillnader.

Orkar inte skriva mer om min dag, ska nu bege mig hem och sova

Hare gött puss♥


Mysig i vinter


världens skönaste och mysigaste kofta : Vero Moda 399:-
 här är den andra, det var ingen bra bild på den här och våran kofta är även kortare än den på bilden men ,mönstert , färgen och formen är rätt iallafall

Min syster var i stockholm förra veckan och då köpte hon en hel del. Eftersom jag och hon delar på typ 99.9% av alla våra kläder så får jag såklart låna av det hon har köpt där, vilken lyx kanske.
Det negativa kan väll vara när hon flyttar hemifrån. Jag och syrran vågar knappt prata om det för det kommer verkligen bli kaos om vem som får ta vad osv.

Aja när hon kom hem så hade hon handlat ganska mycket stickat, vilket jag tog till som en fördel för det kan vara riktigt varmt och mysigt och dra på sig nå stickat när snön börjar falla. Jag har tyvär inte hunnit ta bilder på kläderna eller hittat någon bild på internet på allt hon har köpt men ni får väll helt enkelt se när jag ta på mig det haha.

Här ovan är iallfall 2 av dem. Hon köpte 6 st så..

puss


Loggbok..

Då var det måndag igen, den jobbigaste dagen på veckan. Förlåt om jag säger det men jag hatar verkligen måndagar nu ska jag berätta alla orsaker. För det första så är helgen slut och man tänker att det är en väldigt LÅNG jobbig skolvecka man har framför sig. Det andra är att den första lektionen vi har är en 2 och 40 minuters lektion i sträck, utan någon rast typ och det kan bli riktigt jobbigt faktiskt speciellt på måndagar. Det 3de är att man får alltid veta någonting om när man får nästa prov , ska skriva nästa uppsats eller någon jobbig och komplicerad läxa. Är så sjukt arg på allting, känns som vi verkligen inte har haft något lov alls.

Det jag försöker att säga är att jag ser verkligen framemot nästa lov som är då jullovet och jag skulle gärna behöva det nu eftersom jag redan är skoltrött.( vilket är ganska tråkigt men det är sant).
Hade nu tänkt att fortsätta på min loggbok( en stor bokrecension) som ska vara klar till ikväll eller imorgon. Egenligen skulle det vara klar till v39 först, sedan ändrade han till v44 och nu får vi ytterligare 2 dagar till. Han är då för snäll ibland våran svenska lärare. Eller bara allmänt virrig. Har inte riktigt bestämt mig ännu vilket av dem.

Denna låt är helt perfekt att lyssna på när man skriver. Dessutom är det riktigt fin textmässigt och melodimässigt.

 

Hare gött puss

pocahontas

Tjenixen alla läsare
har datorn i mitt knä och ansiktsmask i mitt face.
Just nu håller jag på att se pocahontas 1 som faktiskt är en av mina favoritfilmer bland disney. 
Älskar alla sånger i filmen, allting med den är så bra och har sett den ända sen jag var liten tjej, så nu tänkte jag fortsätta med mitt filmtittande
hare gött HOJ

filmkväll piteå

Sitter med en popcornskål i knäet och ska strax sätta igång en film. 
Vet inte riktigt vilken det blir ännu för min pappa och bror har så speciell filmsmak, men det är ju typiskt killar det.
Är som sagt i piteå i helgen och kommer hem på söndag. 
Jag och syrran ska gå liten tvärt på stan trots att min syster kom hem från stockholm igår med kassar fulla med assnygga kläder.( Lägger in bilder senare).
Tidigare idag så har vi varit hos farfar och farbror och satt ett ljus på min farmors grav.
Aja ni alla får ha en riktigt härlig allesammans puss

Från halloween 2011

Här kommer bilder från i fredags.
Hela kvällen rockade och det var något läskigt om du frågar mig.

Puss på kvällen aja här kommer det








Eva och Adam


Tisdag

Idag har min dag börjat med att jag steg upp ur sängen kvar över 11 , jag sminkade mig,klädde på mig och cyklade galet fort till stan för jag skulle klippa mig 12. Jag hann precis som tur var.
Jag blev jätte nöjd att fräscha upp håret lite för jag hade inte klippt mig sedan april, men det blev ingen drastisk förändring så jag tror inte det syns men ändå.

Sen for jag vidare till juliaL där jag mötte julía och matilda. Vi gick till falkträsket och fotade och sen ställde sig matilda och lagade mat till oss hemma hos henne. Det blev potatis i ugn och kött(  som jag även åt igår i piteå med brudarna från klassen). haha så det blev det 2 dagar i rad men det är så sjukt gott så jag bryr mig inte.

Nu ska jag iallafall fara och övningsköra lite med mamma ikväll tror jag.

Här kommer lite bilder från dagen, hare gött puss




RSS 2.0
RSS 2.0