bye skellefteå hey fjällen

imorron drar jag och halva min klass till fjällen. Vi far imorron klockan 05.40 och kommer hem på fredag klockan 17.30. Jag är endå peppad för vi kommer äta massa godis , skratta och gråta. Dessutom så är det så himla kul att prata om allting efteråt för då tycker man att man var så himla töntig att man grät och massa såna saker.
  Jag kollade på vädret i morse och dom sa att det skulle vara mulet imorron och soligt på tisdag , då ida fyller år<3

Aja nu ska jag fortsätta packa och sen så kommer jag inte skriva i bloggen förän jag kommer hem (A)

hare bra pusshej



GRATTIS IDAGUUMMAN  I FÖRSKOTT(L)<3
hoppas du får en bra födelsedag på tisdag!=)

foto

jahaop idag så hade vi skolfotografering och det är en av dom värsta sakerna som sker på skolan för varje år blir man risig eller blundar eller nått sånt. Det blir aldrig perfekt och det blev det inte den här gången heller men vi får väll se när skolkatalogen kommer! JAG LÄNGTAR!=)

puss emma!:)


skolan börjar om!!!

Jahopp då börjar skolan om igeeeeen ,.. Innan jag börjar vill jag bara säga en sak : DEN HÄR HAR VARIT DEN BÄSTA SOMMAREN EVER<3! Allting har varit helt perfekt kommer aldrig glömma denna sommaren.ALDRIG

men det känns endå skönt att träffa alla i klassen och alla på skolan igen.för jag har saknat er alla!
men snart så ska ida komma till mig och då ska vi fara nånstans innan vi börjar!

puss!


HAR SAKNAT ER SÅ HIMLA MYCKET!!=)

EMELIA!<3


VÄNSKAP

KÄRLEK

GLÄDJE

NÅTT SOM BÅDA ÄLSKAR!

15 ÅR IDAG!=D 21 augusti


IDAG FYLLER JAG 15 ÅR , INTE FÖR ATT DET KÄNNS ATT MAN ÄR 1 ÅR ÄLDRE MEN JAG TYCKER DET ENDÅ KÄNNS BRA ATT VETA ATT MAN ÄR ETT ÅR ÄLDRE HAHAH , DESSUTOM FÅR MAN MASSA PRESENTER, KRAMAR , PUSSAR OCH VETA ATT FOLK BRYR SIG OM EN.
men i present från min familj så fick jag : presentkort på ginatricot av evelina min syrra och pappa , värde 100kr och
500kr och av mamma fick jag en blustunika som är blårandig och av min farfar som kom förbi med 500 kr :D 

15 om 2 dagar!!!!!! =D

Om två dagar är jag inte en fjortis. då är jag 15 så jag tänkte göra en liten önskelista

EMMAS ÖNKELISTA:
1.PENGAR
2.presentkort
3.kläder
4.smycken
5.godiiis:]

inte så stor önskelista men den är bra för mig för det är det där jag vil ha så far och köp en present till MIIG så är ni gulliga (A)
kram

Skräck övernattning!

Igår kväll satt jag och emelia uppe nästan hela natten och såg på skräckisar. Det var jätte läskigt med massa mord och spöken och massa vidriga saker. Men jag och emelia hade inte klarat av det utan våran coola och chips. Det var det som höll oss vakna. Men efter att vi hade sett filmerna så pratade vi om vårat liv och det var ganska kul för vi var jätte flummiga.
  Men vi somnade iallafall tillslut och då var klockan 4. Sedan så vaknade jag och kollade på klockan, då var den 2 :O
Jag har aldrig vakna så sent så jag bara skiit. Men när vi vakna så såg vi en till skräckis och åt ännu mer chips.
  Sen så städade vi och jag for hem och såg på tv och nu sitter jag här vid min kära dator och lyssnar på musik.

Snart ska jag gå och göra en hemmagjord ansiktsmask och bara vila.
PUSSHEJ!<3

Dagens bilder:


ALLA DOM HÄR FILMERNA VAR LÄSKIGA OCH ÄCKLIGA MEN DEN LÄSKIGA VAR NOG  "THE UNBORN"! :O =)


NI ÄGER!<3




SNACKA OM COOLA TJEJER DÄR!! :D =) Vi är riktiga cheeleders :D


Music it`s my life and my heart<3


Deras bästa låt heter " WELCOME TO MY LIFE" den äger LOVE THIS BAND! <3<3 =)

fina tjejer!<3

                                                               IDAG OCH IGÅR VAR JAG MED DOM HÄR FINA TJEJERNA!! :D<3 >>>>>>>>>
JAAAG                                 IDAA                                 ERIKA
NI ÄR BÄST!


SPÖKAR i lekstugan?

Kom just hem från ida för jag har sovit där med erika och ida. SNACKA OM LÄSKIGT :O
Nu ska jag berätta en riktig spökhistoria för er som är SANN!
Det var så här:
 
Det var en mörk och lugn kväll i skellefteå. Tre flickor satt ute och åt världens godaste glass. Ben and jerrys.
 Flickorna heter emma , erika och ida. Det blev bara mörkare och mörkare. Luften blev bara kallare och kallare så flickorna gick in och spelade kort istället. Efter några timmar bestämde sig flickorna för att gå in i en liten lekstuga och sova för de kände sig riktigt trötta. De gick in lekstugan , en efter en och bäddade och fixa sängarna. 
  Erika och ida hade glömt ett täcke och sånt så det gick  in och emma följde efter dem för hon ville inte sitta själv i stugan. Sen när emma hade gått på toa för hon behövde det så bestämde sig hon för att gå ut i lekstugan och vänta på de andra som fortfarande letade efter täcke och kudde.
  När emma satt där inne i  lekstugan och väntade på de andra var hon så rädd för att det skulle komma nån , att hon ringde en killkompis och pratade med han ett tag.
   Ida och erika hittade inget täcke så det gick ut och började sakta gå mot lekstugan , men plötsligt så stannde de upp för det såg  någon. Någon som det inte kände igen. Det var en tjej.
  En tjej med långt blont och lockigt hår men hon var inte så lång. Ida och erika skyndade sig in i huset igen och ringde emma som fortfarande satt inne i lekstugan och pratade i telefon. Det försökte några gånger att ringa emma men det kunde inte få tag i henne för det var bara upptaget. Det blev mer och mer skräckslagna för det trodde förstås att den mystiska tjejen som de såg , skulle gå in och döda emma.
  TIllslut fick Ida och erika tag i emma.
emma -  hallå 
      ida - hallå asså emma , har du uppsatt hår eller har du utsläppt?
 emma-  jag har uppsatt i en svans och det har jag haft hela kvällen hurså?
    Ida - VA? skit så hemskt för alldeles nyss såg vi en tjej som gick in i lekstugan och hon hade utsläppt lockigt hår och hon försvann vid dörröppningen. har du varit vid dörröppningen nånting eller?
 Emma -
Näe jag har varit här uppe och pratade i telefon med Dennis! Jag blev så rädd att det skulle komma nån men det är ingen här uppe eller där nere för jag kollar ner nu , det är ingen här. Ni behöver inte vara rädda.
   Ida - men kan du inte komma och möta oss då på bron?
 Emma - Näe men kom nu , SKYNDA Er HEJDÅ!!
  Ida - HEJDÅ!
direkt efter samtalet så kom erika och ida springade och under hela kvällen var flickorna helt förskräckta. Det kunde inte somna på flera timmar för det var så rädd att den mystiska flickan skulle komma och äta upp dem. Men det gjorde hon inte. Men vem vet . hon kanske satt på natten medans vi sov och bara kollade på oss eller så kommer hon kanske förfölja oss.

Den här historien kanske inte låter så läskig men det var läskigare än vad man tror och jag vill verkligen inte uppleva det där igen!
aja ska gå nu pusshej!


summer with you








stään

Idag ska jag fara till stan med emelia och shoppa nått jag är så shoppsugen så jag hoppas jag hittar nått(A)
amen ska fara nu men bilder kommer senare puss!

gästbloggning

hejsan allihopa,det är matildac som skriver,kolla gärna in min blogg www.matildac.blogg.se  .
Idag har jag varit med världens bästa emma,emelia och sandrahägg.
Vi var i falket och stekte,sen for vi hit och gjorde kladdkaka,då kom noren med.

Nu pratar emma med nån arvidsjaur kille,julia och emelia gör nått med julias moppe.
Vi ska gå dit nu.
Tack för mig,emma lär ju skriva ett inlägg senare,annars dödar jag henne :]


Jordgubbar!!=D

idag vaknade jag väldigt tidigt gemförelsevis med vad jag brukar. Jag sprang och väckte alla sjusovare i mitt hus för jag var så himla sugen på att fara och bada någonstans så vi bestämde att vi skulle fara och bada i skatan och ta med massa fika och mat. Snacka om varmt det var i solen:O jag trodde jag skulle dö
 Men när vi kom fram till skatan så bytte vi om och bada direkt. Jag sprang bara i vattnet och doppade mig medans mina syskon fega ur. Speciellt min syrra. busig som jag är ibland så skvättade jag massa vatten på henne och då blev hon arg men jag bryr mig inte om det(A) Vi badade två gånger för vi hann inte mer , men jag råder till alla om inte har varit där: DET ÄR SJUKT VARMT I VATTNET!=D

men påvägen hem for vi en sväng till skråmträsk och plockade en stor hink med jordgubbar. Det är en tant som äger över 50000 plantor med jordgubbar och hon orkar ju inte äta upp allt själv, så om man är väldigt sugen på jordgubbar så ska man fara dit och plocka och köpa det för en viss summa. ( beror på hur mycket man köper)

Men nu har jag bakat en jordgubbspaj som jag ska äta sen så ska jag sova för imorron blire jobb för mig =D :(
jag måste jobba från måndag till fredag men jag tror jag klarar mig endå(A)

PUSS!'


Lördah

idag vaknade jag av att det var SUPEEEEEEEER varmt i ciccis rum , seriöst jag dog jag svettades ihjäl typ.
 Men vi gick ner och åt frukost och sen så gick vi ut i hettan och sola. Sen så gjorde vi oss klara , for till maxi för cicic skulle köpa en kameraväska och lite sånt. Sen for vi och köpte glass , tog massa bilder vid älven och åkte moppe hem till cicci.

nu sitter jag här nyduschad och allt. Jag ska äta och sen så ska kanske jag och cicci tälta nånstans. För vi får inte vara hemma varken hos mig eller cicci för idag när jag kom hem fick jag veta att våran spis hade gått sönder så det luktade rök och massa sånt i vårat hus så hemma vill man inte vara plus att cicci får inte vara hemma själv så ahm. Jag och cicci får väll bli uteliggare. RIKTIGA TÄLTARE OCH ÖVERLEVARE!! :D (A)

amen hare gött puss :*



UTELIGGARNA! :D <3 cicci du äger<3

HELLO!

Hejsan!  länge sedan jag skrev i bloggen men jag orkar inte sitta inne vid datorn när det är strålande sol ute och inga moln. Sån är inte jag riktigt.

Igår när jag , cicci och eve kom hem från en rolig kväll hos Linnea , så for jag och cicci ut en sväng för vi var tvungna att prata om massa saker. Från det ena till det andra. Vi kom då fram till många olika saker iallafall. Jag satte mig dessutom bakom en järnlåda och kissa. Sedan for vi till sörböleskolan för cicci skulle träffa sin kille. Då skrämde jag cicci ett antal gånger så att hon föll omkulll. Det var hur kul som helst. Jag lutade mig mot ett träd och skratta jätte mycket medans cicci satt och kissa mitt på gräsmattan.
  Ikväll blir det nog att vara med Linnea sedan så ska jag och cicci tälta. Mysigt sen så ska vi ta massa kort och vara lite gangster :D <3<3

RSS 2.0
RSS 2.0