OMG! =) I really love it

hejsan!=)
jag sitter än en gång på spanskan och skriver och chattar osv!
  Det är faktiskt den enda lektionen som jag har chansen att sitta så här för alla andra lärare är så stränga med det här men det är tydligen inte han. Det är så chill och det är typ därför jag gillar spanskan. 
  Hur som helst så sitter jag under en liten katéd , det är ganska så mysigt att sitta här för det är ingen annan än jag som ser vad jag gör inne på datorn. Bättre än så här kan det inte bli! ;D :)
  det enda som saknas är lite musik och det ska jag strax sätta på!:D
 Den enda saken som är negativ då är att jag är så himla hungrig. Som vanligt så har jag inte ätit nån frukost. Det är väldigt sällan jag gör det och det är för att jag inte hinner. Just nu så väntar jag bara tills sportlovet kommer och det kommer efter skolan. Om några timmar faktiskt :P 

Men nu ska jag inte skriva nå mer för att jag börjar få lite kramp i fingrarna men ni må ha ett bra sportlov allihopa ;P
Pusspåer alla <3
 

We love it

hejsan igen!=)
Igår så var jag , ida , julia och emeliaaa på coop. Vi for dit för att köpa lite smått och gott men det blev glass iallafall.
  Påvägen hem från coop kan man säga att vi INTE VAR LUGNA!=) jag och emeliaaa skulle hoppa från en stor snöhög men det slutade med att jag fick hoppa själv. :D

HAHHAHHA HÄR ÄR DE TJEJER SOM IIIINNNNTTEEEE ÄR LUGNA=)


HÖGT I SKYN<3


Ingen fettisdag utan subway

Idag så är det Fettisdag. Då är det ju ganska självklart att man ska äta sig FET
  När jag och mina kompisar skulle äta så var det slut grädde och det var nästan slut mat också. Då blir man jävligt förbannad kan jag lova , men det gjorde endå inte så speciellt mycket.
  Efter skolan så for jag , emelia , Ida och Julia till Subway. Det är såklart det bästa stället i stan att äta på och jag tror att det är de nyttigaste också. Även fast det är på fettisdag man ska till ett FETställe men inte vi. HAHAHHA ;)
  Efter maten så gjorde vi inte så mycket mer förutom att gå på JC och kolla litegrann och på ginatricot.
Nu sitter jag än en gång här och skriver och jag ska börja plugga nu inför ett matteprov så jag kan inte säga så mycket mer än 
 
Pusspuss♥
here`s the PROOF!:D

 <3


Mina favorit mackor<3=)




Dryg dag eller?

Idag så tänkte jag så här "asså jag orkar inte skolan jag stannar hemma och sover" Men jag är ju som jag är , så jag tvingade mig själv att fara till skolan för annars skulle jag få dåligt samvete. Dessutom så har jag lovat mig själv att inte stanna hemma från skolan en enda dag i 8:an! och hittils har det ju funka.
  Men jag höll typ på att somna på alla lektioner. Jag tror att jag aldrig har varit så trött på skolan i hela mitt liv. Det märktes tydligt på so och svenska lektionen. Det kan då hela min klass intyga för jag , emelia och ida skrattade nästan hela lektionen åt vad som helst. Speciellt en sak som hände på slöjden.
  Men efter skolan så satt jag hemma och såg på TV och om ett tag så ska jag på träning!=)=)=):D

Men vi ses nån dag allesammans ;)
pusspuss

Detta är inget skämt, vi är galna!=)

Ni kanske tycker att jag och mina kompisar är konstiga men då ska ni verkligen se nått som är mysko!;)<3 HAHHA
  Senare på den här dagen så hade tjejerna i min klass hål medans killarna hade NO. Så jag , Idaaaa och Emeliaaaa beslutade oss för att göra något skoj. Vi for ut och hoppade och rullade i snön och det var inte lite kallt men det var så himla skoj och det är inte första gången jag gör något sådant. Folk kanske tycker att vi är töntiga eller så men då säger jag såhär "Jag bryr mig inte om vad ni tycker" :D HAHAHAH det var en kul grej för att när man inte har nått att göra , så ska man göra något galet och det kan man kalla det här. Men vi blev ju blöta också men det gör inget.(A) Vi är endå lika galna=)
  Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra men inget speciellt tror jag . Jag ska nog göra läxa och baka osv!;)

Men ni må ha en bra kväll allesammans!=)
pussss!

Här får ni lite bevis om ni inte tror mig!



Espanol es muy bien!=)

hejsvejs!=)
Jag sitter nu och har spanska och det är ganska kul , eftersom han inte ser vad vi håller på med.
  Igentligen så tror jag att ingen håller på med det vi ska göra. Men det gör inget. 
Nu så sitter jag under katedén med min bästa Ida och skriver, jag vet att jag inte ska skriva men jag fick bara lust att göra det.
  Idag så vet jag inte vad jag ska göra förutom göra läxor och baka. Jag kanske ska vara med nån ikväll.  Men imorron så ska jag och ida fara till klutmark , som vanligt.(A) vi vet inte ännu vad vi ska åka men vi få se.

  Men nu ska jag nog inte skriva så mycke mer men jag kan skriva sen när jag kommer hem!:)

HA en bra dag allihopa!:)<3
pusspuss

KristnaChokladbollar till kompisar=)

Tjenare!=)
Skolan är ju som ett andra hem kan man säga och såklart så var ju jag där idag med mina kompisar. Vi hade en del roliga lektioner och en del mindre roliga.
  Efter skolan så for jag, Ida och Julia till Julia och bakade chokladbollar. Bara så att alla vet om det så är vi riktigt bra på att baka så akta er!;) Men när vi hade baka så tog vi bilder och så mycket mer än så hann vi inte göra.
  Jag sprang till matilda och vi åkte iväg till sörbölekyrkan och lyssnade på en kille från etiopien , som bara pratade engelska såklart. Men jag kan säga att det var mer än roligt. Jag , erika och matilda var de enda som var där och för det mesta så flabbade vi åt småsaker men inte åt han( bara ibland) men det visste inte han såklart. Hur som helst så lärde vi oss också lite saker och jag hoppas att vi få fara till afrika för det skulle verkligen vara nått HAHAHAHHA!=)
 
Check this out!!;)




Vi är bäst på att äta choklad ingen klår , så busiga som vi är <3<3<3 ;D


Man kan säga att jag har skills!

Idag så har jag varit i klutmark , inte med vilka som helst. Nämnligen Emeliaaa , Juliaaaa och erikaaa.
   Jag kan erkänna att vi kom ganska sent dit , men vi kom dit vid halv 1 tiden. Men vi åkte ett tag och så gick vi in. Del vill säga att vi gick in lika ofta som vi åkte. HAHHA men hur som helst så var inte det som var det roligaste. Det var när vi åkte i skogen. Jag kan erkänna att jag inte tycker att jag själv är så bra på att åka blades men den här gången var jag ännu värre. Jag ramlade typ hela tiden , även fast jag gjorde det med flit vissa gånger men de flesta var inte det. 
   Men ovanligt så åkte vi inte bara i backen. Innan vi for hem så ville vi plumsa i snön. Emelia ba "Det här kommer bli en rolig upplevelse" ochd det blev det ju också. Vi sprang och ramlade och allting.
  Nu sitter jag här och kom hem från träningen och det var inte min direkt bästa prestering. Jag kan serriöst inte spela känns det som. Jag är helt enkelt urkass även fast jag är med på så många träningar. Ibland känns det som jag vill sluta fotboll...;S;S

Men ska gå nu pussi!=)

En pizza kväll blandat med tjejkväll!=)

Jag kan säga en sak till er ... GOD NATT! haha 
  För ett litet tag sen så kom jag hem från emelia. Jag , Signe och Cicci for till emelia just precis vid tiden då melodifestivalen var. Jag och Signe var tvugna att springa som galningar till henne och man kan ju inte säga att jag har den bästa konditionen direkt. Men när vi kom dit så såg vi melodifestivalen och så gjorde vi saker som tjejer brukar göra och det ska jag inte säga. Det får ni lista ut själva!=) Man kan ju säga att jag är väldigt hemlighetsfull av mig
  Men nu är jag så trött så jag inte orkar skriva mer men jag glömde nästan skriva att jag och Cicci var förbi brogrillen idag och åt och jag åt upp en hel Pizza!! ;D det brukar jag aldrig göra men jag gjorde det och man brukar inte vara direkt stolt över det men jag är det så det så!;D :D Men på dagen idag så åkte jag i kb med kompisar , mer än så orkar jag inte skriva så nu ska jag sova!;D
så kan det gå men nu ska jag sova pussgodnatt hejdå=);D 




?????!

Jag vet inte vad jag ska säga men en sak kan jag säga!.. jag är lite schokerad över detta. Det trodde jag aldrig det här men det gjorde nog ingen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Love you guys!<3

En runda på coop!

tjenare!=) Är ni vakna?=)
det är jag men inte länge till. Jag är super trött och det har jag varit hela veckan av nån anledning.
  Idag så har jag varit på skolan och det hände inte så mycket där förutom att hela min klass var typ emo. Annars så har det inte hänt så mycket. Under hålet så var jag, Erika och Ida på coop och där så var Cicci och Signe också. Påvägen hem så gick jag och Ida till skolan själva och då tog vi skojiga bilder. Efter skolan for jag och några andra på fotbollsträning i tältet och det var ganska kul förutom att jag inte var så bra men det är man inte jämnt. 
  Men nu ska jag typ sova!=)
God natt puss! ;D










Stään mm..=)

Hejsansvejsan igen=)
Om ett litet tag så ska jag fara på stan med erika. Jag ska försöka hitta ett par snygga byxor , men det är inte vilka byxor som helst. Det är nämnligen chinos. Jag vet inte riktigt hur det stavas men jag hoppas att ni fattar vad jag menar. 
  Ikväll så ska jag på night flight möte. Det är inte så kul på mötena men jag tror det kommer bli kul att jobba på night flight och man får ju gratis inträde , som också är bra. Efter mötet så tror jag att jag ska fara på träningen , för jag måste träna. Jag har inte gjort det på ett tag för att jag har varit skadad. 
Men nu ska jag gå 
Pusshej=)
 


Sockerkaka är mums!

Kyrkan var inte kul idag. Jag for dit nån gång på morronen men det hände lite roligare saker senare på dagen.´
  Jag och Erika for hem till mig och såg en film och bakade sockerkaka. Medans sockerkakan var i ugnen så tog vi en del bilder. Det är inte ovanligt speciellt när man är med erika. Men det är också kul att ta skojiga bilder med erika.
 Sockerkakan blev förestten jättegod.Efter det så for jag på träningen och det gjorde erika också men hon kollade bara på.
   Om ett tag så ska jag och erika fara till hemköp och sen så ska vi fara till erika och se en film och påvägen så vet man aldrig vad som händer. Man vet aldrig om vi "vänder" på hela stan. 
  Men ska gå nu och göra mig klar för att gå ut i den så kallade "höga" snön.

Pusshej<3;D

 INGEN KLÅR NÅGON VID NAMNET ERIKA LINDGREN<3<3<3<3=)                  


BIG panpizza med en tidig morron

God morron!=)
Igår kväll så var jag med erika och Ida och vi åt en pizza hemma hos ida. Det kan jag kalla pizza, den var nästan en hel
långpanna men det var endå den godaste pizza jag har ätit. Men innan vi åt så såg vi på AFV och det  var väll endå ganska kul tycker jag. Men jag kan erkänna att jag blev jävligt mätt. Efter våran goda måltid så gick vi upp på övervåningen och lekte en konstig lek. Jag fick ett straff och jag var tvungen att ringa erikas pappa och säga "hej , jag älskar dig". Det var jätte kul och så pratade vi och skrattade. Vid åtta tiden så var jag och erika hem för vi var tvugna att fara hem för vi skulle upp vid halv 6 nästa dag.
   Klockan halv 6 är tidigt kan jag säga för idag så är jag super trött när jag steg upp då. Vi skulle packetera in bröd och dela ut till folk och det är väldigt jobbigt , speciellt när man är så trött. Men efter det så vilade jag tills nu så nu är jag bara lite trött men det gör ingenting. Jag och erika ska endå inte göra så mycket idag. Vi ska fara och hyra nån film och köpa lite smått och gott men frågan är om man kan gå eller cykla i den här så kallade "snöstormen" men det ska nog gå bra men ikväll så ska jag och erika göra en efterrätt men jag lägger in lite bilder senare.

Ha en bra dag allihopa! Pusshej=)


Vad är det du igentligen tvättar?

Jahopp då var det helg igen, så underbart. Jag sitter här helt slut och utmattad efter den långa eller korta rättare sagt veckan och skriver. Det känns som jag inte haft nån helg på flera veckor, men så är det ibland. Idag så tycker jag att det var jätte kul när jag , Matida , Ida , Emelia och Jessica satt vid maten med killarna från våran klass för vi pratade om snoppar osv. Jag vet att det kan låta lite konstigt ämne att prata  om men det var jävligt kul må jag säga. 
  Alla höll på att skratta ihjäl sig när Oscar i våran klass sa till en kille i våran klass.
"Ofta du tvättar din snopp?:O" Asså det var hur kul som helst tycker jag ochd det tyckte alla andra också
Men senare på dagen så hände det inte så mycket förutom att Cicci och Erika grinade för 2 olika orsaker men nu orkar jag inte skriva nått mer!=)
PUSSHEJ=)

P.S kolla på bilderna=)


En helt vanlig Onsdag

Idag så har jag varit i skolan , som alla andra och det har inte hänt så speciellt myckert. 
  Men nu så ska jag baka kladdkaka och jag hoppas att den blir god men man vet ju aldrig!;)
Ikväll så ska jag göra lite läxa och så ska jag KANSKE vara med Cicci. Vi ska göra en sak , som jag inte ska säga nu och så ska vi se "ANTM". Men nu så ska jag baka kladdkaka så får man hålla tummarna på att den ska bli bra för jag brukar misslyckas med sånt här!=) 

Pusshej<3


Litet och smått

Hej!=)
Idag så har jag varit  skolan och varit på stan med erika och Cicci , jag köpte ingenting förutom mat på frasses men Cicci köpte skor. Ikväll så ska jag nog göra läxor och se på "ANTM".
   Det är ganska bra tycker jag men nu så sitter jag och kollar på gamla foton från när jag var liten med mamma. Jag tycker det är ganska kul att kolla på gamla bilder men jag minns inte så mycket om när jag var liten, bara litegrann. 

Men vi ses 
puss=)

 


IDAEMA





Life

    Dig själv



Dig för länge sedan



Någon du saknar



Någon du litar på till 100%



Den du alltid har roligt med



Den du umgås med fortfarande och känt längst



Den du senaste skrev med på msn



Den dag du minns 

 
Den plats du saknar



Du som fotograf

 

Du som busig




En bild som väcker känslor



Konfalägret i hemavan

Hejsansvejsan!
Det var ett l tag sen jag skrev på min blogg och det har hänt en hel del saker sen jag skrev sist. Igår kväll så kom jag hem från hemavan.Jag har inte bertättat att jag skulle dit men hur som helst så for jag dit och det var det bästa lägret någonsin. Vi fick lite extra ledigt på torsdagen och så for vi vid middagstid med buss.
  Den kvällen gjorde vi inte så mycket mer men på fredagen och lördagen så åkte vi i backarna och det var inte små backar det. Det var enorma backar av olika slag, från branta till "raksträckor". Vi badade , såg på filmer , lekte , pratade , busade och lärde känna nya personer och allt möjligt skoj.
  Jag tycker att det bästa med att vi for till hemavan var att det var så fint där. Allting såg ut som ett paradis och allting var så stort.
  Men ett konfaläger kan ju inte vara utan gudstjänst och böner eftersom det är därför vi igentligen for dit , för att lära oss saker om gud. jag tycker igentligen att det inte var det viktigaste för mig och det var inte heller så speciellt kul att stiga upp klockan halv 8 på morgonen för att be.Dessutom så fick man nästan ingen "fritid" till att göra saker på kvällarna och sånt och det var det som var det viktigaste för mig.


Om jag vore er så skulle jag vara ganska så avendsjuk 
Men här är lite bilder från konfalägret i hemavan:




RSS 2.0
RSS 2.0