Prao på frisörerna fast allt var inte smått!=)

Hello!=)
idag har jag varit på min första prao i år. Det var nu det kändes på riktigt liksom. Jag kan säga att jag var hur nervös som helst när jag stod utanför ingången till frisörerna. Men trots men nervositet så gick det hur bra som helst. Jag fick diska , tvätta , vika handdukar , sopa hår , chilla och vara glad. Jag pratade lite med dem och sånt. Jag har funderat på att bli frisör för att det har alltid gillat att vara bland människor. Hur som helst så for jag och meela på subway och åt som dagens lunch. Efter den jobbiga dagen så for jag och emeliaa på stan och shoppade lite smått. Fast allt var inte smått. När jag och emeliaa gick in i ett omklänningsrum på lindex så såg vi en BH som var 85DD :O
den var hur stor som helst. Det fanns oxå kläder som var stora så vi provade bhn och de för vi har ju de storlekarna.
 Vi har blivit så stora nu. Kanske för stora !:)
HAHAH skoja bara men det var skoj. Vi köpte också varsin tröja fast i  olika färger och vi ska ha dem på måndag på skolan.=) det var skit snygga
amen nu ska jag gå puss hej<3



SEXIGT ;)<3<3<3<33<33<3

EmmaEmelia.blogg.se

HEEEJ!=D
Sömntuta som jag är brukar oftast sova länge. Idag sov jag till kvart över 11. Det är inte så mycket tycker jag men det tycker förstås ni andra. Hela förmiddagen såg jag på tv och åt frunch. Efter det så ville jag så gärna vara med nån och gå en tvärt på stan och köpa skor. Jag smsade meela och frågade och hon ville det. Vi for dit vid 1-2 tiden. Efter våra ärenden så for vi hem till Emeliaa och såg Beck. Medans så åt vi choklad och cola som vi hade längtat till hela dagen. 
  Vi satt vid datorn ett tag och sen så kom vi på att vi ville skaffa en blogg tillsammans , där vi kan skriva våra tankar och allting som vi vill säga till alla läsare. Det tyckte vi var en bra idé. Även om många gör likadant som oss så vill vi inte härma er utan vi vill bara skriva saker och allting.
  Men nu orkar jag inte skriva mer för det kan bli jobbigt att läsa annars, men vi ses
HERRÅ!=)

Lägret i Norsjö!

tjenixen!
Som ni vet så har jag varit på ett läger igår till idag med hela laget. Det var förestten jätte skojigt. Jag tror de flesta tyckte det eller det verkade som det iallafall. Hur som helst så var vi ju i Norsjö på ett träningsläger och då skulle vi ju såklart träna fotboll och få en bättre sammanhållning i laget. Vi behöver nog det eftersom det har kommit in ett antal nya i laget. 
  Vi tränade i ca 2 timmar igår och 1 timma idag. Jag tycker personligen att jag fick lära mig mycket där och jag har blivit bättre på vissa saker men jag är fortfarande inte helt okej tycker jag. 
   Vi hade jätte kul , vi åt godis , pratade , skrattade , såg film , tog kort , tränade.
Det fanns ju en hel del personer som pratade mycket i telefonen också. Speciellt igårkväll. Jag snackade med emeliiaaa om en massa saker. Ibland kändes det som det skulle komma en tår. Vi pratade i en timma och 15 min. Det är record för mig. Jag har nog aldrig pratat så länge med nån. 
   På natten var det ganska livat ska jag säga. Det blev då inte tyst förän vi 4-5 tiden nån gång. Idag så var många skadade och trötta men vårat lag är så starka att vi kämpar endå , de flesta iallafall. Jag var nog en av dem för jag orkade inte osv.

men ska gå nu herrå!=)








KING!!


packar

tjenare!=)
Idag har det varit en dryg dag. Jag håller på att packa inför ett läger som jag och mitt lag ska fara på.
 Otur nog så ska vi inte sova hela helgen utan vi ska bara sova en natt. Det gör endå ingenting för vi kommer nog har väldigt kul endå. Vi ska träna båda dagarna och det kan ju vara väldigt bra för kondition och sånt.

Men nu ska jag fortsätta packa!
hejsvejs!

skit va snygg den var!!!

HELLO!!=)
alltid skönt att vara ledig. Hela skolan var lediga för att lärarna skulle på något. Jag önskade att vi var lediga för alltid för skolan är inte riktigt min grej. Skolan är nått för pluggisar tycker jag och för dem som inte har något liv. 
  Hur som helst så ägnade jag min lov dag till att fara på stan med emeliaa , ida och julia N . Vi åt på stan och sen så for vi till ginatricot. Där provade vi kläder. Julia hade på sig en jätte fin skjol som hade ett linne som satt ihop med den.
 skjolen hade en turkos färg med vita stpra cirklar. Jag och emelia provade också en sån fast jag hade en blå skjol med blåa ränder på linnet och emelia hade en sån fast en röd. Synd att jag inte tog bilder på dem, men som vanligt så glömmer jag saker och ting väldigt snabbt.
  Vi var på stan ett tag till och sen så kom vi på att vi hade komfa. eftersom emelia inte går komfa for hon hem och de som var kvar for dit och tråka.
  Nu sitter jag vid min kära dator och snackar med folk medans jag tittar på bilder från när jag var liten. typ 4 år!:P
Imorron så ska jag fara på läger med laget. Det ska bli jätte kul hoppas jag.!=)


men nu ska jag gå men vi ses!


duktiga tjejer !

Hejsan igen. Nu är jag tillbacks igen efter en liten kort paus. Jag inte haft tid att sitta här eftersom jag har varit på så många andra aktiviteter. Men nu är jag här igen så nu tänker jag berätta litegrann om vad jag har gjort idag och vad jag ska göra!
Dagen börjde med att min klass for till kyrkan på en dötrist undervisning. På eftermiddagen hade jag spanska prov. ÄNNU tråkigare säger jag , men jag kunde väldigt mycket även fast jag inte pluggade. Jag tror jag kommer få bra på det provet för jag blev jätte nöjd med min insats. Jag glömde nästan säga det roliga skämtet som emelia fick höra av nån.
Man ska säga såhär till nån!
 " du har nått på hakan" sen så kommer ju den personen som man säger det till känna på hakan och kolla om det är nått där och då ska man säga., " nej , den andra hakan"  Jag och emelia sa de skämtet till nästan alla och vi stod och tok garva varenda gång.
Efter skolan for jag och emelia till stan. Vi skulle gå till dem vi skulle praoa hos och säga hej osv. Jag ska praoa hos frisörerna. Jag tror dessutom att det kommer bli jätte skoj för de skrattar hela tiden och det gör jag med så jag tror jag kommer bli hemmastadd där.
emelia och jag är så duktiga på att ta bilder och nu ska ni få se dem!=) ;D
pusshej!






Skrattet med dig är meningsfullt<3<3<3<3<3<33<3

EN SCHOCK bara 14sek;S

hej , jag kom just hem från en bedrövlig match.
 1AIK spelade mot färjestad och de reducerade matchen med 2 mål efter bara 14SEKUNDER :O

Matchen var väldigt rolig att fara på och jag och min hockeyfriend Cicci skrek och jublade så vi tappade nästan rösten. 
  Men att tappa rösten på en hockeymatch är värt det. Om man älskar ett lag så mycket så är det iallafall. 
Hur som helst så var det inte bara matchen man kollade på. Vi kollade iallafall på snygga killar också. Jag och Cicci såg en kille som var hur snygg som helst och han stod nästan bredvid oss. Jag blev nästan kär i han för att han var så snygg.! :$<3
Skellefteå!! nu ska vi inte vara så deppade. Vi tar helt enkelt nya tag på lördag. Då slår vi ut den. KOM IGEN NU!! ;D

Men nog snackat om killar och de nu ska ni få se lite bilder hhahah ! ;P<3

CICCI SUNQVIST!<3<3<33<3<3







 


shopping! ;P

idag så har jag ännu en gång varit på stan med erika och emelia. Eftersom jag var så hungrig så for först jag och åt och sen så for emelia och erika och åt på ett annat ställe. Efter det så gick vi in på klädaffärer och kollade.
  Emelia var tvungen att fara efter ett tag så då återstod det bara jag och erika som skulle gå på stan. 
När vi gick in på bik bok så köpte jag ett par jeans tights och undertiden vi provade kläder så passade vi på att ta lite bilder. Ni kanske tycker att vi är fjortisar men om ni tycker det så ska jag berätta för er att fjortis inte är ett utseende. Det är ett beteende men det kanske ni redan visste om.
  Mycket mer än så gjorde vi inte på stan men det var ju inte så speciellt mycket vi skulle göra på stan heller. 
Ska gå och göra klart mina läxor nu men vi ses
pusshej=)











3E älskar staan!=)

Då var man tillbacks till skolan igen, typiskt. Jag är inte så speciellt pepp på att vara i skolan. Den går mig på nerverna:O
  Hursom helst så drog jag , emeliaaa och erika en sväng på stan. Vi handlade ingenting speciellt men vi handlade åtminstonde mat på subway. Efter det så kollade vi på alla affärer och vi upptäckte att nästan alla har väldigt mycket sommartrender inne nu , jag menar det är ju inte sommar ännu! ;P
  men om en litet tag ska jag på träningen och jag får hoppas att den blir lika rolig som den var igår.

ska gå in till tvrummet och se  linköping- skellefteå spela och vi får allt hoppas på att vi vinner IKVÄLL kom igen nu AIK!! ;D <3

PUSSPUSSHEJ!!;D









jag vill bara sova:)!

Idag när jag , erika och mela åkte i backen så kändes det som vi skulle slumra till i backen. Vi hade aldrig varit så trötta när vi åkte. Men det slutade med att vi åkte hem nån gång vid 3 tiden för ingen av oss orkade åka. Men på kvällen så piggnade vi upp för då sprang vi ända från erikas mamma till coop och köpte lite smått och gott och sen så sprang vi ungifär hela vägen tillbacks också , bara för att vi ville hinna se alla bidragen på melodifestivalen.
  Föresten så tyckte jag inte att rätt låt vann heller. Jag ville att E.M.D skulle vinna eller Måns men såklart så blir aldrig min önskan i uppfyllelse. Det blir snarare tvärtemot.
  Men nu ska jag nog gå och sova för jag är så trött men vi ses
pusspuss







E.M.D

Ikväll så ska E.M.D vinna!=):D

Glöm inte att rösta på dem, ni måste rösta på dem för det är ju så otroligt bra och ingen är bättre än dem.!=):D


Det finns inget som är godare än choklad dopping!<3

Tjaao=)
Igår kväll så var jag , Emelia , Ida och erika i kb och åkte. Det var ganska mörkt och mysigt där och det var inte så mycket folk där heller , det är ju alltid bra när det inte är det. Men då när vi åkte så ville jag och Emeliaa testa åka i en lång skogsstig som var väldigt mörkt och kuslig. Men när vi åkte där så upptäckte vi att det var både små och stora renspår i snön och det ganska så nygjorda. Vi blev jätte rädda och vi började åka lite snabbare. När vi nästan var ute från skogen så såg vi ett antal renar springa över den snö stigen som vi körde i. Vi började skrika och fara ut ur skogen så fort som möjligt. När vi kom ut ur skogen började nästan komma ut en tår av rädlsa för det där var nånting som man inte var direkt beredd på.:O
När vi kom hem till emelia så gjorde vi choklad med olika frukter till , och det kan jag säga var en höjdare.
  Vi åt så mycket så att vi höll på att spy eller det gjorde jag iallafall för jag har aldrig smakat nått så gott i mitt liv. Det var tom godare än godis.:O<3
  Jag , emeliaa och erika ska göra det där ikväll också , men nu ska jag göra det sista innan jag far till kb igen men vi ses!=)

kan lägga in lite bilder sen när jag har fått dem av meela

puss!




Bara så ni vet så finns det inget så slår det här:)! NU MENAR JAG DET!!=)


Nu talar vi om busiga tjejer

När jag och mina kompisar var på skolan idag så hade vi som vanligt nått så kallade "BUS" på gång.
  Den här gången så tog vi några bilder bara på skoj skull. Sen så började jag , Tove , Ida och Emeliaa ta bilder från ett fönster. Då blir det väldigt coola bilder tycker jag och man ser jätte lång ut. Man kan säga att man ser ut som en modell tycker jag men vi gjorde det här bara för skoj skull och som jag sa , vi är ju busiga av oss, Man vet aldrig vad vi hittar på till nästa gång. AHAHAHAHAHHAH !=)

men ni må ha en riktig bra kväll så får ni titta på de underbara bilderna som vi har tagit!!;D 



U GUYS R AMAZING!=)













Söder!=)

hejsan,
 jag är här och nu sitter jag eller jag menar står
och ska snart äta pizzzzzzzzzza<3<3<3<3<3<3<
det ska ALLA som jobbade på NIGHTFLIGHT=D

gissa vad jag tog? HAWAii :D<3
/ iiidaaa_

HEJDÅ EMMAAAA <3



heJ EMMAAA. :O:O:O:O
Jag är sur på ida..
för hon hade sånt där blåttbiljard grejs på min näsa:(
och nu går det inte att he bort det=(
FUCK OFF IDA......
Nu ska jag gå och sova. Sen ska jag äta pizza :D:D:D:D:D
HEJDÅ EMMABLEMMA :* / eerikal.blogg.se

cool girls!;)

Hejsan !=)
jag sitter här och emelia har just skickat en bild till mig som var jätte cool. Hon har redigerat den själv men hon är ju jätte bra på sånt.
  Men om en liten stund så ska jag fortsätta se hockey men innan jag gör det så ska jag lägga in bilden som emelia har gjort! =)

Ni kommer nog tycka att den är lika fin som jag tycker ahaha!:)<3
Men nu ska jag heja på skellefteå , men det leder ju med 2 mål så än så länge är det lugnt!;D
pusshej<3


lika som bär;D

HAhaha Många har sagt att jag och min syster är lika varann men här ska ni få se nån som är väldigt lika varann.
Nämligen Mina syrra och våran kompis linneaa!! =)

om inte ni tycker att dessa tjejer är lika varann då är ni helt jävla blinda eller nått! :O;D


LIKA SOM BÄR<3<3=)

VEM ÄR VEM?=)


En sväng till Pitehavsbad!

hejsan , jag sitter vid mitt kära databord och skriver och för ett tag sen så kom jag hem från Pitehavsbad. Det var friluftdag och nästan alla valde att fara till piteå så det blev så. Det var ganska så många där och det var ju synd men det var inte så att man direkt dog av det. Det var ungifär 200 stycken. Men det var jätte kul för man är ju med nästan alla där , som man känner eller vet vem det är för man ju snacka med folk också. Jag och mina kompisar åkte så det bara svängde om det. Den roligaste "banan" var nog "Piteälven". Varje gång man åker i den så far man som en raket typ eller värre , men då måste man har nerdragna byxor och string för att man ska kunna fara så fort. Man kan ju fara snabbt om man är tillräckligt fet också men det är nog inte så många som är så feta. 
  Hur som helst så var det inte bara skoj i badet. Det var även kul i bussen för då sjöng en massa låtar som typ allsång.

men ska dra nu men glöm inte att spana in bilderna innan du går! ;)

PROOF!!=)

 








HAHA TOVE=)















Någon saknades!

Nu ska jag berätta för er hur mycket ERIKA LINDGREN betyder för mig.

EL ÄR NÅGOT SOM STÅR FÖR OSS BÅDA!<3<3

Erika och jag träffades i 3:an - 4:an eller nått sånt. Vi har nästan alltid varit vänner känns det som
  För min del så känns det som vi är syskon för vi kan både trösta varann och bråka med varann!

Det känns väldigt tomt nu när vi inte är med varann lika ofta. För mig känns det som det nånting som saknas.
   Nu har jag verkligen insett hur mycket Erika betyder för mig. Jag kommer nog aldrig komma ifrån det och det är nog lika bra för jag och erika kommer alltid vara bästisar och så är det bara. 


Du står vid min sida
när livet är hårt.
Och du får mig att skratta
åt det som varit svårt.

Du lyssnar och besvarar
och vågar alltid fråga,
och när jag är rädd
kan du få mig att våga

Du ska veta att jag älskar att se dig precis som du är!<3<3 (L)
I never forget somone like you I always stand by your side<3



Memories I never forget<3<3 ;) 


Stäään med iiddizz!;P

Hejsan igen !=)
idag så var jag för en gång skull på stan. Det är så ofta jag är i klutmark nu för tiden men jag var rent tvungen till att gå på stan idag för jag skulle köpa kläder. Dessutom så har jag sträkt mig på sidan av låret så jag var även tvungen att vila för imorron ska jag till klutmark. Men idag när jag och Ida var där så kollade vi på ginatricot. Såklart var det ju smockat med folk där. Det är inte direkt en ovanlig syn. Vi kollade på andra affärer också , vi var även på frasses och åt litegrann och skrattade åt fula personer som var där. Vi är inte så snälla men det är så kul.
  Jag hade det jätte skoj idag IDA(L);D Men ikväll så ska vi vara med varann och då ska vi göra nått som är ännu roligare.

Ha det så bra allihopa ;P

köpte en jeans väst som jag blev kär i och man kan ju alltis unna sig åt lite godis också;P

           
    → Ida you always made me lagh<3<3 ;*









<3



HAHA Det där kallar jag mobbing!

I klumark så åkte jag och emelia. Det var inte mycket folk där för det var inte bra väder och för att alla föräldrar jobbar.
  Men när jag och emelia var där så skulle emelia fixa sin binding sak och då så kom en kille som heter Johan och en killa som heter Hans. Johan är lika gammal som oss och han var jätte taskig mot oss men han är endå rolig för vi skrattade skit mycket åt honom. Men den där Hans var en vuxen person som var också jätte taskig för han saktade alltid ner liften när vi skulle ta den osv även fast vi aldrig hade ramlat av eller nått så sa han sen när vi var därinne ba:
" Ni måste gömma er därute" 
 Jag och emelia blev jätte rädda för honom men ahm. Sen så var det en annan liftgubbe som sprutade snö på mig när jag låg nere vid en backe då kom han och sprutade och jag blev skit rädd för alla där. 
   De är våra bästa vänner tycker vi alltså men de verkar typ hata oss men vem bryr sig, Vi ska få dem att sluta hata oss.



SÖTAA?!?!?!?=);D


happyface

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! =)
nu finns det inge mer att säga än att jag kan längta till nått som man inte kan sluta längta till.
I LOVE IT!! ;D :D :D <3<3<3
 


Jag hade gjort det om jag hade haft nått

SERRIÖST idag var det gratis liftkort i klutmark. Det fanns inget som var posetivt med det eftersom jag har årskort och då spelar det ingen roll. Det var hur mycket folk som helst där. Emelia och jag bestämde att vi skulle skjuta alla som var där: Det skulle vara hur skönt som helst. Men tyvär så hade vi inget att skjuta med så det blev inget.
  Jag vill inte att detta sportlov ska ta slut. Jag vill att det ska vara en början. Men livet är inte ett lov. Livet är ett fängelse.
Jag kallar skolan för det för man känner sig aldrig fri från läxor och man måste alltid göra en massa saker som suger och plus att skolmaten är värre än fängelsemat.

amen ses pusss <3


Allt jag behöver



Jag kan bråka med er
Jag kan gråta med er
Jag kan skratta med er
Jag kan trösta er och ni kan trösta mig
Ni ska veta att ni är nått betydelsefullt för mig och jag kommer aldrig att släppa taget om er
för ni kommer alltid finnas hos mig, Vad som än händer.
Att bråka med er är som att förlora en kroppsdel.
Jag kommer alltid och för all framtid att älska er(L)(L)(L)
 
LOVE YOU GUYS(L)
Jag kommer finnas för er i alla stunder och minuter

A normal day!

Idag var jag än en gång i klutmark. Jag är där 24/7 känns det som. jag var där med Sofie, Ida , Signe och Emeliaaa :D
  Man kan verkligen säga att vi var riktigt stolta idag för vi åkte på en "rail" och det var hur kul som helst.
Jag har funderat på att bli en riktig jibber men det kommer nog inte bli av för jag vill inte vara en mobbad tjej + att jag är inte så bra heller. Det kan ju vara en kul grej endå. Men ikväll så ska jag,Emeliiaaa och JuliaL  fara till coop och köpa benandjerry`s. Vi blev så sugna på det att vi tom hittade på en sång till dem och imorron så ska vi till kb för att då är det gratis liftkort , godisregn m.m.. så det ska bli jättekul för vi ska dessutom åka snowboard och allt.

Men ni må ha en riktig bra kväll ikväll så ses vi kanske nån gång!=)
PUSS

Emelia är bäst på att åka blades!

HEjsan idag så har jag varit i kb med den rolige Emeliaaa. Vi åkte dit vid 12 tiden av en gubbe som såg skit rolig ut för att han hade grått hår med fläckar typ. HAHAH men hur som helst så var vi där och åkte och man kan ju säga att vi inte såg så normala ut. I allafall inte i skogen. Då for vi och flög och ramlade för det mesta. Jag råkade tom ramla och slå i höften. Det gjorde så jävla ont. Men det blev endå ett roligt skratt av det hela. Vi skrattade i 10 och sen så åkte vi ner och sånt men vi var garanterat det galnaste och snyggaste tjejerna i backen. Det är våran åsikt och ni andra får säga vad ni vill men så är det. HAHAHa visst emelia?

ikväll så vet man aldrig vad vi kan hitta på... =) kanske vi sitter och kollar i ditt fönster på vad du gör.!=)
det vet man aldrig!

amen ska gå nu och göra mig klar men vi ses iallafall=)
PUSS




EMELIAAAA                                                                                                                     JAAG
De här tjejerna är inte lugna! JAG LOVAR DIG!! ;P


























hej


En helg i bouchen

Då var man tillbacka till skellefteå igen, jag kom hem för några timmar sen från bouchen för att jag har hälsa på  mina släktingar som bor där. Men jag säger inte vart. Jag var där med min brorsa också och jag hade ju helst vilja skippa han men han är endå snäll mot mig så då är det lugnt. Men vi Super god mat , var ute och spela spel osv. Ganska KUL .
  Men framför allt så var vi med den finaste hunden i världen. Nämnligen Tina. Det finns super många söta hundar men ingen är så söt som Tina. Även om hon är ovanligt gammal så är hon endå sötast och bäst<3<3 =)
 Det är så hemskt att det här kanske kommer vara hennes sista vinter... ;S ;S :( :S snyft

DU SKA VETA ATT JAG KOMMER ALLTID  VARA HOS DIG<3








night flight i fredags

I fredags så var det Night flight ! SKITSKOJ säger jag , men en annan sak kan jag också säga och det är
SNARK. det var så jävla drygt för att jag var så trött på skolan och allt och då blev det ännu jobbiagre när vi var tvugna att städa efter alla osv men det var ju kul och bra. Vi fick ju saker och ting gratis och det. 
 Mycket mer än så behöver jag inte skriva för de flesta vet redan hur det var där och sånt.


Kläderna på night flight osv! ;D

RSS 2.0
RSS 2.0