Bilder från skolavslutningen 2010

På torsdag kväll fick vi sommarlov. Vi gick ut 9:an och ta ett farväl från våran klass.
Jätte många grät för det var sista gången men de flesta kommer jag endå kunna träffa endå.
Men vissa kommer jag kanske aldrig träffa och det känns väldigt sorgligt för jag tyckte om alla.
Det känns jävligt bra att vi har sommarlov iallafall för nu i sommar ska man lugnt steka.

Klassresan till göteborg

Det kanske blir lite konstigt att jag lägger in massa bilder från våran klassresa nu när vi var där för en vecka sedan. Nu när vi hade sommarlov så tänkte jag lägga in dom för nu har jag tid att göra det. Har verkligen haft fullt upp med att ordna allt inför skolavslutningen. Nu när allt är över så ska jag lägga in allting som jag har upplevt med klassen under de här sista två veckorna.
Hur som helst så ska jag nu berätta litegrann om våran klassresa i göteborg.
Onsdag: vi for från skellefteå med tåget mot stockholm och sedan göteborg.
Torsdag: Vi kom till stockholm kvart i 7 på morgonen och tog ett nytt tåg till göteborg. när vi kom till göteborg scheckade vi in på vandrarhemmet kviberg där vi skulle bo och for till stan och shoppa, Universeum.
Fredag: For in  till stan och shoppa lite mer och sedan var på liseberg från klockan 2 till 10 på kvällen. Det regnade asmycket men det var jätte skoj endå.
Lördag: Packade våra väskor, for in till stan. Åkte göteborgshjulet och shoppade därefter. Sedan på eftermiddagen åkte vi hem med tåget dirket till skellefteå.
Söndag: tidigt på morgonen kom vi hem. Alla var trötta för ingen hade typ sovit något. Själv så hade jag sovit 2 timmar.Resan var hur kul som helst och jag kommer aldrig någonsin glömma den och kommer inte heller glömma våran klass. Det finns ingen klass som är bättre än er.
Klass 9G ni äger!

bilder från brännbollsdagen

i onsdags hade vi brännbollsdag med hela skolan. Det var jätteskoj och min klass var utklädda till seriefigurer och vi hade riktigt tur med vädret. Otur nog så förlorade vi i finalen mot klass 9b. Men jag tycker endå att våran klass var bättre.
Här kommer bilder från ciccis blogg. Ceciliasundqvist.blogg.se
klassen

When I look at you


bilder från umefärden

Jag glömde berätta att i lördags var jag på en jätte rolig resa till umeå med söder. Eftersom vi jobbade på night flight så fick vi nu som en belöning för allt slit och all tid som vi la ut på det. På umeå resan så fick vi mat , spela lazerdoom , gå på bio , åka fram och tillbaka från umeå och allting nästan gratis. Det är rätt så värt.
Jag var lite snål i umeå också faktiskt, det blev inte så mycket inköp men jag och min syrra köpte ett grönt randigt linne och ett ljusgrått linne med volanger.
Skit snyggt.
Jag var också duktig att hitta ett par jätte fina vita klackiskor som jag ska ha på skolavslutningen.
Den dagen var riktigt skoj
Riktigt snygga bilder på riktigt fina brudar!
Bilderna kommer från ceciliasundqvist.blogg.se

2 dagar kvar

hejsan! Kom nyss hem från stan och har inhandlat lite saker på stan. Men jag var ganska snål idag eftersom om exakt 2 dagar så sitter jag på tåget med min klass påväg till göteborg. Där kan jag lova er att det blir shopping. Jag ska nästan skriva en inköpningslista för det kan behövas. Jag kan fortfarande inte fatta att om två veckor så har vi sommmarlov och då kommer aldrig våra klass vara våran klass längre. Då går vi alla skilda vägar.
Jag får bara ont i magen bara att tänka på det och man blir också lite tårögd men så är det iallalfall. Men de sista dagarna som vi har kvar i skolan och allting så kommer vi se till att ha de så roligt som möjligt.
TAGGA GÖTEBORG 9G
Här kommer lite bilder på min klass från förra årets skolavslutning och brännbollsturnering
se och njut!

tisdag 1/6

Idag är det 1 juni.
Det känns riktigt bra eftersom nu är vi inne på månaden då vi får sommarlov och faktiskt så börjar det märkas.
Sommaren är riktigt nära nu med tanke på det underbara vädret vi har och att vi har mindre och mindre lektioner.
Läxorna har däremot inte blivit mindre även om det borde vara väldigt lite läxor nu så har vi endå jätte mycket. Men men nu är det iallafall så. Jag kan bara meddela för alla att jag och min klass åker till göteborg om 8 dagar och jag längtar jätte mycket.
Efter skolan har jag mest legat i solen och solat med min syrra. Jag var så trött så jag somnade i somnade någon timma.
Nu sitter jag och förbereder mig inför ett prov i No och tränar på glosorna i engelska. Ska snart gå och fika och se tv.
Hare gött allesammans

träpinnen

Igår var det träpinnen på kyrkholmen. Kvällen blev iallafall lyckad, mer än vad jag trodde. Det var massa bra band som spelade, dans , cheerleding, godis och hamburgarförsäljning osv. Det var riktigt kul också att nästan 400 pers kom dit så jag tror att vi samlade in ganska så mycket pengar. En riktigt rolig kväll var det.
skicka gärna bilder från kvällen om ni har!

RSS 2.0
RSS 2.0