SOLA OCH BADA

Äntligen har solen kommit och sommaren har blivit lite varmare
Nu var det ett tag sen jag skrev men under de här dagarna som det har varit varmt och härligt så har jag gjort samma sak hela tiden.
  Alla dagarna har sett ut så att jag och några kompisar har farit till falkan och badat. Självjkart har vi solat också. Vi har typ legat och pressat så vi har fått lite färg hehe (A) =) Men nån dag har det hänt ett undantag. I förrgår var jag och bada i älven med julia och julia och det var jätte kul trots att det var ganskaa kallt i vattnet. Men hur som helst så har jag solat och badat , det är ett som är säkert. 
   imorron kommer min dag se ungifär likadan ut förutom att jag ska jobba på en damfotbollsmatch och sova i tält med erika. Annars ser det likadan ut. Jag ska och bada med julia , erika och kanske några till. Vi får väll se aahhaah  !:)

Amen nu ska jag sova NATTI!! :)

En hel helg i Finnträsk!<3

I helgen var jag i ciccis stuga med cicci och hennes familj , vi firade midsommar och allt möjligt men hur som helst så var det en av mina roligaste dagar i mitt liv. Det var så mysigt och trevligt och allt. Allting var så vackert och fridfullt. 
 Kan ni tänka er? En liten och lagom stuga att vara på som är mysig och luktar som en stuga ska göra. En sjö och en sandstrand som man kan bada i och känna sanden mellan tårna. En glas altan som man kan se över hela sjön och alla som är på sjön. Fram för allt så får man umgås med en av sina finaste och bästa vännen på jorden! :) En sån helg får men rent inte uppleva varje dag. 
Men nu måste jag tyvär vara både lat och dum med cicci för jag kopierar nämligen hennes inlägg för jag orkar inte skriva om alla dessa underbara dagar som jag har umgåts med henne i finnträsk, Men jag hoppas det är okej för vi har ju endå varit med om samma saker så.! :)

  Fredag: packade klart sen for cicci och hennes familj  och hämta mig. vi stanna i byske ett tag hos ciccis mormor sen vidare till finnträsk. då for vi typ direkt ut med kanoten om jag minns rätt, vi paddla bara runt runt ett tag sen satt vi bara där mitt ute på vattnet.sen for vi hem igen och då gjorde vi våran efterrätt, hah men vi åt upp typ halva innan maten. sen for ciccis mamma och pappa. wohoo ff! vi blev typ jätte glada så då busa vi på lite sen kom den svåra biten, när vi skulle grilla. ja, det gick i alla fall att äta. men jag har ätit godare. duktiga som vi var så brännde vi våra pommes också (A) de är ganska stor skillnad på hur mycket vi äter, vi gjorde 5 kött bitar och jag åt upp 4 och en halv. cicci orkade inte mer av sin bit så då tog jag de som var kvar av den.heeh jag kände mig faktiskt ganska tjock men det kanske inte syns :P sen blev de i alla fall mer efterrätt. sen moppa vi lite, vi for bland annat till åhlund och satt under bron och tjollra på. sen gjorde vi hehe massa annat ;)


Lördag: vi sov rätt länge sen for vi ut och fiska direkt. eller ja, först fick vi skaffa oss lite mask. men de skötte ciccis farmor åt oss i slutändan (A) vi var inte ute länge men cicci fick 2 mörtar och en liten och en stor aborre. när ciccci hade fått upp aborrarna var vi tvungna att fara hem, ingen av oss våga ta av aborrar så då hade vi ju heller inga fiskespön. ciccis pappa fick fixa med fiskarna som vanligt. jag kan erkänna att jag  var lite småsur över att jag inte fick nån fisk ;) sen tog vi moppen och körde till byske, vi hade bestämt oss för att vi skulle bada. när vi nästan var framme i byske så stanna moppen, och de visade sig sen att de inte skulle bli den enda gången. när vi kom till campingen så var de ingen annan som bada, inte för att vi blev så förvånade. det var ju inte direkt så varmt ute. det blev bara att doppa sig sen upp, eller ja, badkruka som jag är så doppade jag mig  inte ;) bytte om lite sen vidare till bianco för lite mat i magen. vi satt seriöst och vänta på maten i en och en halv timme :O de var så himla mycket folk!! men vi fick då mat tillslut. sen körde vi runt lite, och då stanna moppen, sen stanna den igen och igen och igen. sen var vi hemma! då såg vi film efter att cicci hade varit lite teknisk!


Söndag: vi steg upp och åt lite, sen for vi till cicci morfar och la och sola och spela kubb. sen ´for vi ut och fiska igen. då utan motor, jävlar va jobbigt de var hem sen i motvinden. och cicci fick typ ro hela tiden :@ men ajja, vi hitta oss ett ställa som värka bra och stannade där. jag börja med att kasta kastspö som direkt och gissa om jag inte fick fisk. tyvärr fick jag de. nått mer jag fick var damp kan man som säga hahahah!! jag blev så rädd att jag inte ens våga veva in fisken själv och när jag såg att de var en gädda så blev jag inte mycket lugnare. jag börja seriöst hoppa omkring i båten och skrika, och då fick ciccci också damp för att jag  inte kunde sitta still. så där var vi, två dampbarn som skrek uta helvete! när jag äntligen satt sig så börja jag grina och när fisken låssna och börja hoppa runt i båten så blev det mer tårar. seriöst cicci kommer aldrig glömma den här fisketuren. när vi äntligen lugnat ner oss så gick de rätt bra med fisket, och den här gången så hade vi med oss handskar så vi kunde ta av alla fiskar. hahah, Man kan säga att det inte är ovanligt att jag dampar. Alltid när de kommer brämsar getingar osv. sen komme de en bräms och satte sig på min tröja men då sa cicci inget, när den hade farit iväg så berätta hon de. då blev jag lite sur. sen medans cicci  hedde på ny mask eller nått så fick jag en fisk. då hedde jag fisken på hennes rygg utan att hon märkte nått sen sa jag det till henne ba: Bara så du vet så hedde jag fisken på din rygg utan att du märkte nått. Sen for vi hem och vi fick lite småpengar på köpet ahahhaha! :):D


CICCI SUNDQVIST , detta har varit en av mina bästa dagar i mitt liv , kommer aldrig glömma detta , ALDRIG ALDRIG ALDRIG! <3<3 du är min bästa vän forever and ever! (L) ;*



Spårad picknick!<3

Igår var jag på picknick med lilla ida och juuuliiiaaa i falkträsket. Vi cyklade dit så man kan säga att vi var lite duktiga. Men när vi satt på den vingliga bryggan och fika så kände man verkligen att det var sommar. Allting som man önskade sig fanns där. Vinden som blåste i ansiktet ,. vattnet som slog mot bryggan , det gröna gräset som man såg bakom sig , fika framför sig och två tjejer som är det finaste vännerna som finns! <3 Verkligen en dröm må jag säga. Men vi var inte tjocka hela tiden utan vi tog också otroligt mycket bilder. Efter ett tag for vi hem till ida för det börja små regna men jag tycker att allt var lika kul endå. När vi kom till ida spelade vi badminton och sen så for jag hem och sovde typ för jag var jätte trött. Men jag orkade då fara på coop och handla lite smått och gott. Sedan for jag till cicci för vi behövde prata om mycket , men det blev då inte länge. Sen for jag hem och sov. 
 
PUSSHEJ

bilder kommer lite senare ! :)

Måndag

Idag gick jag på stan med erika. Eftersom båda var trötta efter en lång natt så gick vi direkt till en fotoaffär för jag skulle fixa ett kort till mitt ID-kort som jag måste använda i gothia. Jag måste erkänna att det var ganska pinsamt när man satt där och tog en bild för det är då iallafall inte jag van vid att göra. Men hur som helst så gick det endå ganska bra. Efter det så gick vi till banken och sen for jag och erika direkt till subway. Sen for vi på träningen och det var rätt så blött men det var kul endå.
  Jag for sedan till Cicci efter att vi hade tränat och som sagt så pratade vi ganska länge om saker och ting som hade hänt och andra saker. Vi gick ut och gick en promenad och samtidigt prata ännu mer och vi skratta och hade skojsigt. Jag var tom så busig att springa i en vatten pöl och lekte som ett litet barn. 
 
Nu sitter jag här och funderar på en massa saker och det är både ledsna och bra saker men nu ska jag gå och äta nått gott för det blev jag så sugen på! :}


Till mitt "Super fina" ID-kort! :O :)
jag tycker att jag såg arg ut ahhahah !:)


Söndag

Igår kväll var jag med Ida , sofie och julia. När jag cyklade till ida började det spöregna. Jag cyklade så snabbt att vattnet flög runt mig , nästan som en tsunami våg. HAHAH jag och ida brukade alltid skratta åt det när vi sa det. Hur som helst så var vi hos ida och vi for en sväng till kvantum. Där köpte alla lite godis var. Tjock som jag alltid är så köpte jag lite nötter också men snabbt som det var¨så var nötterna uppätna. Vi for hem till ida igen och då spelade vi tecken.
  Jag spelade med sofie och ida spelade med julia. Jag och sofie kände oss ganska så dåliga när vi såg när ida och julia vann hela tiden och det hade mer än halva kortleken som poäng , medans jag och sofie bara hade 3-4 kort (A) AHAH
Efter en stor seger till ida och julia så gick vi ut och körde badminton. När julia och sofie mötte varann så råkade julia skjuta upp "bollen" i en gran. Vi försökte tar ner den genom att ´kasta racken och till slut råkade jag kasta upp racket också så det också fastna. Det slutade helt enkelt med att båda racken fastade där och bollen och en sop. Ida var tvungen att stå och kasta en sten i ungifär en 20 min för att får ner nånting men efter ett bra tag lyckades vi få ner allt och då började vi om att spela.
  Men trots att allt for upp i trädet så fick vi lite träning av det också , speciellt ida. Dessutom så var det ganska underhållande att stå och kolla på för det såg ut som julia skulle kisssa på siiig hihiihhihihihihi ! :]

puss

Fotbollsmatch

Idag hade vårat lag fotbollsmatch mot byske. I början var inte alla så taggade men vi blev bättre och bättre. Byske gjorde 2 snabba mål. Då var inte vi så taggade men efter sofias mål blev vi mer taggade och vi blev allt mer taggade efter det andra målet som sofia gjorde. Då var det riktigt jämnt ända tills byske gjorde ett mål när det var nån minut kvar. Alla i vårat lag blev skitsura för vi tyckte att de spelade jätte fult osv. Men ställningen blev 3-2 till dem men det är bara att ta tag i det här och fortsätta kämpa på nästa match för då ska vi vinna ! ;)

Glass i stora lass

Igår for jag , ida , elina och erika till bergsbyn och köpte glass. Visserligen var det lång kö , men det gjorde inget eftersom det var värt det att vänta. Vi stod i kö i 20 min ungifär.
  När vi hade köpt glass gick vi ut i gräset och åt den. Bredvid oss satt ett par småkillar och prata och de börja snacka med oss. Det snodde tom min kamera och mobil och en av killarna tog massa bilder på min kamera. Han tog säkert över 100 bilder. ´fast några av pojkarna var jätte söta men de var alldeles för omogna och små för oss. De sa också massa äckliga saker och frågade om vi hade haft sex och såna saker men vi bara skrattade åt dem.
  Sedan for vi hem och på kvällen spelade vi badminton och spela kort mm. ! :)



Som sagt så hade dom här killarna nått fel! :O :) HAHAHA fast jag vet inte vad!
fast dom älskade typ oss men okej!

Skolavslutning

På kvällen hade hela skolan avslutning och vi kollade på när kören sjöng och hörde massa folk som pratade. Sedan gick alla ut och vi fick våra bettyg. Jag blev väldigt nöjd med mina betyg och jag kommer att kämpa bättre i 9:an !
amen ska fara till macken med erika nu men glöm inte att kolla på bilderna och kommentera gärna
pusshej!






iskallt dopp i falket

Idag vaknade jag och cicci klockan nio av att hennes väckarklocka ringde på hög volym. Vi gick direkt till datorn och spelade ett spel på nitrome , som ägde fett. Vi var bäst på det. Sedan gjorde vi oss snabbt klara för vi skulle cykla till falkträsket för att umgås med klassen. När vi kom dit var alla där och vi pratade och åt lunch. Vi gick ner till vattnet och sedan beslöt vi oss för att bada. Jag , erika och cicci for iväg med moppen och bytte om till bikini.
  När vi skulle bada hade halva klassen redan badat så då var det bara jag och cicci kvar. Cicci var inte ett tugg rädd för att det skulle¨vara kallt så hon sprang och hoppade i direkt.
  Badkruka som jag är , så vägrade jag bada. Även om alla tjejer från klassen försökte ta av mig handduken så gick det inte. Tillslut kom det förstärkning så gustav slet av mig den och puttade mig i vattnet och stänkte fullt med vatten . Jag skrek som en galning och jag fick en schock när cicci tvingade mig ut på bryggan och vi hoppade. Det var ISKALLT:O!

kommer att sakna hela klassen på sommarlovet :S <3

Grattis jesper på 15årsdagen :D :D :D

Minnen som jag aldrig glömmer cicci (L)<3 :)

P.S kommer mer bilder när cicci har skickat dom till mig !


Tagga boys and girls i 8c

idag hade hela skolan en brännbollsturnering. Från början mötte man bara sitt eget lag och den klass som går vidare går direkt till semifinal. Gissa vilken klass som gjorde det då? VI SÅKLART. Vi ägde ut dem.
 I semifinalen trodde vi att 7:orna, som vi mötte skulle vara bättre men tydligen inte.
  Vi kom till final också och vann alltihopa.\Vi hade en ganska så stor hejarklack också och det kändes bra. Våran klass har så sammanhållning och vi peppar varann hela tiden och jag tror att det var därför vi vann , men vi vann också pga skicklighet haha ;)









bilder



Fick bara lust att lägga in lite bilder för det var ett tag sen sist :D :D <3<3<3

Tisdag på kvällen

HEj , efter skolan for jag och cicci hem och bytte om. Vi skulle nämligen fara till solarium och sola. Eftersom det var första gången för cicci så visade jag henne vad hon skulle göra och allt. Hon var skit nervös och lite pirrig också men det gick över så fort hon börja sola.
  Jag kan erkänna att det var nervöst för mig också första gången. Men efter att båda hade solat så skyndade vi oss att sminka oss och rusade till frasses.
   Jag köpte lite mat och åt medans lila cicci stressade mig men det gjorde ingenting hii. Vi hade så brottom för att vi skulle hinna till balen´uppe på folkparken. Erika tog moppen upp till folkparken . medans jag och cicci cyklade och eftersom alla åkte bil dit så fick erika vänta i den kön i flera minuter. Nästan en 20 min eller nått.
  Jag och cicci hade andra problem också för vi kunde inte hitta en stå plats att vara på. Vi letade jätte länge och tillslut hittade vi en bra plats.jag tyckte att det var jätte fina klänningar som alla hade, speciellt en klänning som var gul med spetsiga vollanger och jättefint tyg. Jag längtar verkligen till den dagen då man själv står där med fina klänningar , fina skor och fina uppsättningar.

amen ska gå nu pusshej!<3

tisdag

hej bloggen , nu ska jag börja blogga igen, på allvar! ni får smiska mig om jag missar ett litet ynka inlägg..
Jag och cicci sitter på spanska lektionen och ''jobbar'' Ingen av oss orkar ´jobba för att allting är tråkigt.
 Efter spanskan ska vi fara hem till cicci och äta kakor och annat smått och gott. Hoppas jag iallafall. (A) jag vet att ni är avis, moahaha ni ska inte få några kakor. fast de förståss, då blir ju jag och cicci tjocka! fast de är vi ju redan så de är ganska lungt.. Big girls, we are beautiful !!

lägger in några bilder och så sen, see ya later ♥

RSS 2.0
RSS 2.0