uppkörning

hejsan hoppsan !
jag vet att jag inte har skrivit på länge men jag har som vanligt inte orka men nu ska jag börja om trorja.
hur som helst så har jag inte gjort mycket den här helgen. Jag har däremot gått en 2 dagars moppe kurs med mina brorsa...
Det har varit ganska drygt om jag ska vara riktigt ärlig men han som vi hade var jätte rolig och snäll. Vi åt lunch med han båda dagarna. Ibland var det en pinsam tystnad men han var en bra lärare och idag så hade vi uppkörningsprovet och imorron ska jag ha det skriftliga men jag tror jag kommer klara det för han sa att vi var en av hans bästa elever. (A)

SNART FÅR JAG KÖRA !! :D D

aja ikväll blire nog att vara med emelia pelia felia kelia selia osv <3
vi ska nog se twilight och jag hoppas hon har bakat nått när jag kommer hahaha (A)
amen ska gå pusspåer


söndag

JAhopp då börjar skolan om igen imorron , jag är itne direkt peppad på att stiga upp tidigt igen.
Hur som helst så har jag tagit det lugnt hela dagen. Och ikväll blire att göra massa läxa som vi har...
hata läxa , vi har hur mycket som helst. Igår fick jag skolfotot i färg med posten. OMFG! jag blev inte nöjd ( som vanligt) men jag längtar endå tills katalogen kommer för den borde ju komma snart.

Aja hare gött puss

heelgen!=)

Nu var det ett tag sen jag skrev på bloggen men jag har helt enkelt inte orkat blogga men jag hade tänkt berätta om hur min helg har sett ut!

Fredag: På dagen gjorde jag inget speciellt men på kvällen var jag och min familj bortbjudna till några som jag inte träffat på 5 år. :O asså jag var ganska liten när vi sågs senast. Barnen är 12 , 9 och 6 år. Dom var jätte roliga att vara med jonathan , anton och sanna heter dom och dom var hur söta som helst. Speciellt Sanna som är 6 år. Hon ville vara med mig och leka hela tiden. Hur som helst så lekte vi kurragömma , hoppa studsmatta och prata och dom var så söta när dom berätta så coola dom tyckte att dom var. HAAHAHAH
Lördag: På dagen bakade jag och såg på en jätte bra film " What's happening in Vegas" den är AS BRA SE DEN :D
sen på kvällen var jag med massa folk och såg på en film och sjöng singstar fast jag var astrött så jag orkade typ inte göra nått(A)
Söndag: På dagen gjorde jag en jävla fittsvenskläxa och efter middagen så var jag med skojsiga emeliaaaa :D
Vi for till en lekpark och låg i en gungställning och kollade på sjärnorna. Sen så pratade vi och sa massa konstiga saker. jag sa tillexempel att jag skulle döpa mitt barn till Järnhilld. Fattar inte vars jag fick det ifrån men jag sa det bara. När vi låg där i kylan och kollade på alla sjärnor så såg vi ett sjärnfall. Det var helt otroligt. JAG FATTADE inte att det for så himla snabbt och allt så vi önskade oss¨nånting , jag hoppas att min önskan slår in:]
 
Nu sitter jag här och förbereder mig inför morrondagen för då börjar skolan igen.. fy fan jag längtar inte fast det är väll endå helt okej trots alla lektioner=)




aja ska gå hare gött puss!

09 - 09 - 2009

Idag är det inte vilken dag som helst? Detta datum får man bara uppleva en gång i sitt liv. Det är ganska coolt men hur som helst så kan jag berätta om min dag på skolan. Den har varit som alla andra skoladagar. Jag satt i caféterian och pratade med mina dudes, hade tråkiga och spännande lektioner. Åt äcklig lunch med mina roliga kompisar. 
  Att springa i skogen helt själv , alldeles genomblöt och att inte veta vars man befinner sig , det är inte roligt och det var precs det jag gjorde idag. Efter att ha ramlat ett antal gånger och sprungit en hel del i skogen så hittade jag alla kontroller. Lyckligtvis så hittade jag inget otäck orm eller så och det var ju tur för det var det jag var mest orolig för. 
 men nu ska jag gå och lägga mig här kommer lite bilder från dagen och jag kopierade dom från emelia och erikas blogg











aja ska gå och sova nu godnatt puss

emeliaa!!=)

idag var jag med emeliaaaaaaaaa kattslickaren och vi åt cornflakes kakor och såg på wallander. Sen så målade vi naglarna.

amen ska ladda hem lite låtar på min brorsas mobil för min är på lagning PUSS!
 


sjuk..

SJUK var rätta ordet. Det stämmer verkligen in på mig. Jag vaknade imorse av att jag varken kunde prata eller andas för jag är så snorig och ont i halsen. 
  Så den här dagen har jag vilat och sett film. En av filmerna som jag såg var den otäcknade filmen "Peter pan" 
Han som spelar peter pan "jeremy sumpter" är ju så sjukt snygg. Jag kollar just nu på hans egna hemsida och hittar massa snygga bilder på han. Fast han bor alldeles för långt bort och är lite för stor för mig så han kan jag nog glömma , men det är endå kul att kolla på han.(A)

Ikväll ska jag nog vara med min storasyster och vi ska hyra en film och köpa ben and jerrys. Det kommer nog bli jätte mysigt och kul=)

hare gött puss!


Jeremy sumpter!


bild BOMB



            

Här har vi några coolíngar!=)

Fjällenvandring 09

Kom hem för ett tag sen med bussen från hemavan. Är hur trött som helst och har ont i ryggen och nacken. Det känns inte så bra men det går över. Hur som helst så var det hur kul som helst i fjällen. Jag har nog aldrig varit med om något roligare i mitt liv. :D =) just nu tänkte jag kortfatta våran fantastiska vecka som jag och mina kära vänner har haft=)
Måndag:
Vi for klockan 05.40 med bussen till hemavan. Åt lunch i hemavan , gick till en bro och låg i ett tält resten av den dagen. Jag och matilda ville inte sova själva i ett två manna tält så vi sovde med benne , petter och erik men benne blev utslängd , petter sa också massa roliga skämt , jag och matilda skratta så mycket att matilda grina och jag fick hicka!
Tisdag:
Vi gick till en klippa och åt lunch sen så fortsatte vi till en stuga och köpte läsk , fortsatte till nästa ställe där vi skulle slå upp tältet, sen så överaskade vi ida med en tårta för hon fyllde 15år. GRATTIS IDAGUMMAN<3
 Den natten var det jätte blåsigt och regnade as mycket. HELA TÄLTET LYFTE!:O jag trodde vi inte skulle överleva men lyckligtvis så gjorde vi det.=)
Onsdag:
Eftersom det hade regna och storma hela natten så gick vi inte upp till sytertoppen. Istället gick vi upp till en klippa där det var en stor fors och en liten snöplätt. Det var ganska kul för solen sken och det var jätte varmt och skönt.
Torsdag:
Vi gick hemåt till hemavan. Det var hur jobbigt som helst. Har aldrig varit med om något liknande. Jag svettades som en gris och det var jätte jobbigt. Men det var jätte kul endå för alla ramlade hela tiden för man orkade inte lyfta på benen. Ida var en av dom! Jag , matilda och emelie trodde att ida hade blivit sinnessjuk för hon sprang och jagade grodor på alla fyra!:D vi blev typ rädda för henne.
  På fbugården så åt vi massa godis och jag och ida busringde till twistermannen och prata med han.
Idag:
Vi åt frukost , lunch , packade ihop allting, åt på sibylla , åkte buss hem i 5 ½ timma. Jag och ida skrattade jätte mycket hela vägen hem , det var as kul! =D

TILL SIST VILL JAG BARA SÄGA: DETTA HAR VARIT HUR KUL SOM HELST , JAG ÅNGRAR INGENTING OCH KOMMER ALDRIG GÖRA DET HELLER. NI ÄR BÄST SOM HAR VARIT MED OM DENNA RESA FÖR. UTAN ER HADE DET INTE BLVIT DEN BÄSTA FJÄLLVANDRINGEN NÅGONSIN=D

aja ska sova nu och vila puss


RSS 2.0
RSS 2.0