12 år sen


121212

Kände att jag var tvungen att skriva ett inlägg idag eftersom det är en så speciell dag med ett så roligt datum. 121212, det är bara en gång i livet som man får uppleva det, trots att det har känt som en helt vanlig dag. Haft teorilektion på staans sen så har jag nu suttit med skellefteå stad uppgift som ska vara inlämnad idag eller imorron.sjukt jobbigt.

Imorgon är det lucia så troligtvis ska jag hinna se något luciatåg också och övningsköra som vanligt.

har en bra kväll puss


One direction

Den här låten är från deras nya album "Take me home". Alla deras låtar är bra men den här är grym.

4 december 2012

Idag när jag vaknade imorse så gruvade jag mig stort för att kliva upp ur sängen och fara till skolan. När jag kollade ut genom fönstret kunde jag nästan känna hur kyligt det var ute.
Men som sagt så tog jag mig i kragen ändå och for till skolan och nu sitter jag här uppe i vårat favorit loft och skriver.
Har en lektion till efter den här sen så slutar jag.
Då ska jag efteråt fara och fika/äta med fina tjejerna på wayens.
Jag älskar verkligen cafén när det är jul.

Kände också en lättnad att jag har beställt min nyårsklänning/julklänning , det blev den stora favoriten från det förra inlägget. Den var så sjukt fin, får bara hoppas att den är lika fin på mig.

puss

weheartit


summer 2012


festklänningar

Idag så är det exakt 3 veckor kvar till julafton och en månad kvar till nyårsafton. Kan fortfarande inte förstå att det är så nära men tiden går som sagt väldigt snabbt när man har mycket att göra och tänka på. Jag sitter och kikar lite smått på olika hemsidor om en snygg klänning som man kan ha på sig dessa 2 stora högtider men det finns så sjukt mycket snyggt så man vet inte riktigt vad man vill ha. Sen så har jag alltid varit lite skeptisk till att beställa kläder på internet eftersom det är så svårt att veta om vilken storlek man ska ha och om den kommer sitta snyggt på en själv. Bara för att den sitter snyggt på modellen så behöver den inte göra det på dig, tänker jag. Men i år så tror jag att jag ska ta den risken och besälla för man kan ju alltid lämna tillbaka den om man inte är nöjd.
Den sista tycker jag mest om, Älskar hur öppen den är i ryggen och guldkedjorna. Riktigt snyggt med den klännningen och ett par glittriga eller skinn pumps.

3 december 2012


tattoo

Då var dessa tatueringar äntligen på plats. Vet inte riktigt hur länge jag har väntat och längtat tills det är gjort men nu är det så. Jag är verkligen super nöjd med resultatet. Det värsta är att nu kommer jag troligtvis få det så kallade "tatto fever" Har man börja tatuera sig kan man inte sluta. Ett som är säkert är att jag inte kommer tatuera mig hela kroppen iallafall haha . Aja nu ska jag fortsätta lyssna på justin bieber och redigera bilder puss

RSS 2.0
RSS 2.0