Snacka om varmt!

Idag vaknade jag tidigt av solen som lyste igenom mitt fönster. Jag tänkte att idag skulle det bli varmt , så jag gick och kollade hur varmt det var. Jag fick en chock när termometern visade att det var 35grader i solen.
   Jag skyndade mig och duscha och göra mig klar. Sedan så ringde jag folk och så for jag till Matilda.
Efter en snabb och svettig cykeltur till matilda , så satte vi oss och sola och då svettades jag ännu mer. Vi pratade om massa saker och sedan kom Julia och då cyklade jag och de åkte moppe till falket. Där solade vi ännu mer och vi badade litegrann. Julia doppade sig helt den saken , medans jag och matilda doppade oss hälften. Jag tyckte iallafall att det var iskallt.
  Efter ett tag for vi hem och bakade en skojig kladdkaka och jag höll på skratta ihjäl mig hela tiden för nånting. 
När Julia blev tvingad att fara hem så gick jag och matilda in. Vi upptäckte att en stor jävla GETING  var i matildas badrum. Den jagad oss in i datarummet och matilda berätta att hon blev stucken i rumpan litegrann iallafall. Jag höll på att skratta ihjäl mig när hon sa det.!

Jag tycker åtminstonde att det vart en lyckad dag trots allt. Vi hade då iallafall tur med vädret och kladdkakan men kanske inte med getingen men spelar roll!:)

Jag ville bara säga en sak till: Att få vara med er igen Julia och Matilda , känns helt underbart. Det är helt obeskrivligt hur mycket jag har sakna er. Jag hoppas verkligen att vi kommer fortsätta ha lika roligt som vi hade idag, !=)
HAHAHHAHA PUSS Små gummor ! (A) <333


tråka på lördagen

från igår till idag sovde jag hos emeliaa. Jag orkade inte fara hem så det blev så.
 Jag märkte att mina föräldrar hade ringt tusentals gånger och undrat vart jag hade varit. Till slut fick de tag i mig och då var det jätte arga och det var jätte oroliga att det hade hänt nått eller att jag hade gjort nått som jag inte skulle göra.
  Hur som helst så åt vi lite frukost och pratade och sedan så for jag hem för jag var trött och slut och emelia skulle endå fara till luftlandet med massa. Igentligen så skulle jag följa med dem men jag hade tyvär inga pengar och jag ville inte låna av emelia för då skulle jag få dåligt samvete men det gjorde ingenting för jag ska endå vara med henne imorron.
   Ikväll hade jag tänkt att fara till coop och handla smått och gott och sedan se en film eller se robinson på tv. Jag måste också läsa från min klassiker för jag har inte kommit så långt i den.

Nu ska jag gå pusshej!


bilder på stan

Igår var jag och emelia på en runda på stan. Vi tog en massa bilder och gjorde lite poser. Eftersom stan var stängt överallt orkade vi inte göra nått annat än att ta bilder. Faktiskt så blev bilderna riktigt bra!

ska gå på stan nu pusshej





 Thanks for watching! <3
DU ÄR MIN BÄSTA VÄN EMELIA!<3<3 (L)
tack för att du finns och i min värld kommer du alltid finnas för mig!<3 ;*

Discot blev ett fiasko!..

Igår hade hela min klass ett disco på sörböle. Innan discot började så hade fått ett stort problem..
 Det var jätte ljust i lokalen och det är ju ganska självklart att man inte vill ha det ljust när man dansar. Smart som matilda är så kom hon på att sätta upp sopsäckar i fönstret. Vi hade helt enkelt inget val än att göra det men det blev åtminstonde lite skillnad.
  När vi släppte in alla så var det nästan ingen som stod i kö , väntan på att komma in. Ingen var då där i början typ. Maximalt 10 pers. Jag tyckte det bara var pinsamt att stå där och vara där över huvudtaget.
  Senare på kvällen kom det ytterligare med folk och det var bra eftersom de som hade kommit i början hade redan farit hem. 
  Vid 10 tiden for jag, emelia och matilda för att möta johan och julia. VI orkade inte vara på discot eftersom det var ingen som var där och vi gjorde endå ingenting där. Vi misslyckades helt med aktiviteterna eftersom det var en som spydde när vi körde colatävling.
  Jag tyckte att vi misslyckades med allt och vi tjänade ingenting på det så jag tycker att vi inte ens ska anordna ett disco till eftersom jag tror att ingen kommer att komma. ALLT BLEV BARA SKANDAL! :O

amen idag ska jag vara med emelia och vi ska skojsa och fara till subway om det blir bra väder!:)
pusshej

Innan discot! Matilda , emeliaa<3<3!


Kofta - ginatricot
linne - H`M
Jeans - hittade de i en säck!=)
halsband - lånade emelias

Gratis emeliaa!<33

Vet ni vad det är för dag idag? joo det är nämligen emeliaas födelsedag! :) Idag fyller min lilla gullunge 15 år <3
så jag antar att det blir stor fest hos emelia. Radion på hösta volym och en massa presenter och kramar till henne.

Jag önskar dig en riktigt härlig födelsedag emelia marklund <3<3<3 ;*
PUSSGUMMAN!

 hahha gjort den själv utom bakrunden! (A)


den nya smaken har kommit!

Hejsan , jag och emelia blev helt galna när vi fick veta att den nya smaken av ben and jerrys hade kommit hit till sverige. Vi hade bestämt oss att köpa den och äta den tillsammans så idag så for vi till stan och köpte den. När vi öppnade förpackningen och började äta så tyckte vi att den var hur god som helst.
     Efter ett tag så började man tröttna på den men den var fortfarande god , speciellt de läckra mango bitarna som man var tvungen att gräva sig fram för att få. Emelia åt då inte mycket av den. Jag kände mig väldigt tjock när jag upptäckte att jag hade ätit upp nästan hela glassen själv. Jag tänkte inte ens på det.
   När vi hade ätit upp glassen gick vi runt på stan och kollade på kläder och smycken. Vi träffade också ganska mycket folk som vi kände så vi stod och pratade med dem ett tag och var med dem. Sedan när vi skulle hem så var vi lite galna.
I det ögonblicket så trodde jag att jag aldrig skulle sluta skratta. Av någon anledning så skrattade vi imprincip hela vägen. Vi kunde igentligen inte fatta vad men vi skrattar åt nästan allting kan man säga. HAHAHHAHAH amen ska gå och göra lite läxa . Pluggis som jag är (A)

pusshej



HAha lite jag njuter av min glass! ;) :D :D :D <3<3 EMELIA MARKLUND BESTFRIEND!
Glassen !<3

HAHA varför är vi så coola i kepsar?!?! ;) <3

E.M.D på CK!!

idag så for jag tidigt till stan för jag skulle möta matilda och emelia som satt och frös under Arkanden. Vi väntade på att alla butiker som skulle öppna för att vi skulle kunna äta.
  När vi hade ätit en härlig lunch på subway så gick vi till CK där de kända artisterna E.M.D skulle uppträda. När vi kom dit var det fullproppat med folk. Vi kunde knappt ta oss fram men till slut så hittade vi en utmärkt plats att stå på. Jag trodde jag skulle dö när jag hörde dem sjunga. Jag gillar ingen speciell i E.M.D för jag tycker att alla är bra på olika sätt. Danny är den bästa på att sjunga ljusa toner och det är så otroligt vackert. Mattias är jätte bra på att sjunga solo. Och sist men inte minst Erik , man kan inte säga så mycke mer om att han är snygg.
   Efter de hade uppträtt så gick vi runt och shoppade och köpte glass. Först hade vi tänkt att gå ner till älven och bara chilla men så började det störtregna hela tiden och då beslöt vi för att stanna på stan och fara hem.

amen ska gå nu pusshej! <3



BÄST(L)

En vårkväll i maj

Igår så var jag med emelia och matilda. Jag och emelia var med varann så ringde matilda och frågade om vi kunde vara med henne ett tag  för hon var själv hemma. Vi åkte till henne och såg litegrann på film och tog bilder. Sen så for vi hem!=)<3<3
pusshej
HAHAHAH LITE GANGSTERS NI ÄR(L)(L)(L)<3<3



 Matilda du är bäst<3!

De finaste tjejerna jag vet(L)(L)

 

Vårmässan!:D

Idag så vaknade jag klockan 11 efter en lång natt. Hela gårkvällen satt jag på min säng och grinade. Igentligen visste jag inte vad jag grinade för men sedan så kom jag på det. Jag ska inte säga det tyvär eftersom det är privat och den enda som vet om det är jag.
  Ibland kan det var ganska bra att inte säga sina hemligheter till kompisar. Ibland är det bäst att bara hålla det inom sig.
Hur som helst så vaknade jag och for till vårmässan med emeliaaa och matildaaa. Jag for bara dit för att kolla vilka människor som var där och helt plötsligt kom matildaa och emeliaaa springade till mig och kramade mig. 
  Vi gick mest omkring där och smakade på godis och mat. Just innan vi skulle hem så köpte jag en melonrem.
Ikväll så ska jag äta chips med dipp och se på en film med emeliaaa ** <3
  det kommer bli så kul jag lovar ;)<3 

amen ska gå och äta nu
Enjoy this fantastic evening <33 ;)
pusshej

länge sedan

Hejj igen , det var ett tag sen sist jag skrev. Jag har tagit ett uppehåll från allt känns det som. Men nu så har jag bestämt mig för att börja om att skriva. Det är ganska jobbigt att skriva många inlägg men det är kul också. Speciellt när det är många som läser dem.
 Idag så har jag varit på stan med emelia , erika och sandra. Ingen av oss köpte typ inget förutom läsk och mat på subway. Jag hittade en kofta , klänning och en bikini. 
  Någonting som jag avskyr är att jag nästan inte har några pengar. Jag hittar så mycket saker som jag inte har råd med. Jag önskar att jag hade 1000000 för då kunde man köpa allt man ville ha. Det kan jag inte nu och det är jag som ledsen för. Jag måste helt enkelt tjäna ihop mina egna stolar genom att jobba för det. 
  Nu ska jag gå och byta om för träning men vi ses
puss!


RSS 2.0
RSS 2.0