SPÖKAR i lekstugan?

Kom just hem från ida för jag har sovit där med erika och ida. SNACKA OM LÄSKIGT :O
Nu ska jag berätta en riktig spökhistoria för er som är SANN!
Det var så här:
 
Det var en mörk och lugn kväll i skellefteå. Tre flickor satt ute och åt världens godaste glass. Ben and jerrys.
 Flickorna heter emma , erika och ida. Det blev bara mörkare och mörkare. Luften blev bara kallare och kallare så flickorna gick in och spelade kort istället. Efter några timmar bestämde sig flickorna för att gå in i en liten lekstuga och sova för de kände sig riktigt trötta. De gick in lekstugan , en efter en och bäddade och fixa sängarna. 
  Erika och ida hade glömt ett täcke och sånt så det gick  in och emma följde efter dem för hon ville inte sitta själv i stugan. Sen när emma hade gått på toa för hon behövde det så bestämde sig hon för att gå ut i lekstugan och vänta på de andra som fortfarande letade efter täcke och kudde.
  När emma satt där inne i  lekstugan och väntade på de andra var hon så rädd för att det skulle komma nån , att hon ringde en killkompis och pratade med han ett tag.
   Ida och erika hittade inget täcke så det gick ut och började sakta gå mot lekstugan , men plötsligt så stannde de upp för det såg  någon. Någon som det inte kände igen. Det var en tjej.
  En tjej med långt blont och lockigt hår men hon var inte så lång. Ida och erika skyndade sig in i huset igen och ringde emma som fortfarande satt inne i lekstugan och pratade i telefon. Det försökte några gånger att ringa emma men det kunde inte få tag i henne för det var bara upptaget. Det blev mer och mer skräckslagna för det trodde förstås att den mystiska tjejen som de såg , skulle gå in och döda emma.
  TIllslut fick Ida och erika tag i emma.
emma -  hallå 
      ida - hallå asså emma , har du uppsatt hår eller har du utsläppt?
 emma-  jag har uppsatt i en svans och det har jag haft hela kvällen hurså?
    Ida - VA? skit så hemskt för alldeles nyss såg vi en tjej som gick in i lekstugan och hon hade utsläppt lockigt hår och hon försvann vid dörröppningen. har du varit vid dörröppningen nånting eller?
 Emma -
Näe jag har varit här uppe och pratade i telefon med Dennis! Jag blev så rädd att det skulle komma nån men det är ingen här uppe eller där nere för jag kollar ner nu , det är ingen här. Ni behöver inte vara rädda.
   Ida - men kan du inte komma och möta oss då på bron?
 Emma - Näe men kom nu , SKYNDA Er HEJDÅ!!
  Ida - HEJDÅ!
direkt efter samtalet så kom erika och ida springade och under hela kvällen var flickorna helt förskräckta. Det kunde inte somna på flera timmar för det var så rädd att den mystiska flickan skulle komma och äta upp dem. Men det gjorde hon inte. Men vem vet . hon kanske satt på natten medans vi sov och bara kollade på oss eller så kommer hon kanske förfölja oss.

Den här historien kanske inte låter så läskig men det var läskigare än vad man tror och jag vill verkligen inte uppleva det där igen!
aja ska gå nu pusshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
RSS 2.0